Nyheter 22. oktober 2019

3D-konfigurator er nå tilgjengelig for seks aktuatorer fra LINAK

For å få en raskere designprosess kan du nå lage detaljerte 3D-bilder av aktuatorene LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 og LA37 fra LINAK®. Sjekk ut vår online 3D-konfigurator, og tilpass dine egne aktuatorer fra LINAK.

Med 3D-konfiguratoren kan du tilpasse LINAK aktuatormodellene LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 og LA37 nøyaktig etter ditt behov. Du kan konfigurere f.eks. slaglengde, bakfeste eller stempelstangøye. Generer ubegrensede 3D-bilder for å finne ut hva som passer best for ditt produkt, og last ned databladet for produktet for å se på spesifikasjonene.

LINAK gjør sitt ytterste for å hjelpe våre kunder med å forkorte tiden de bruker på designfasen når de implementere en LINAK aktuator i sine industrimaskiner. 3D-konfiguratoren er en løsning som er skapt spesielt med tanke på dette. På bakgrunn av tidligere suksess er vi overbevist om at en utvidelse av utvalget av tilgjengelige aktuatorer ved hjelp av en 3D-konfigurator, vil være til stor hjelp for kundene våre.

Enkel tilgang til 3D-konfigurasjon
Du har enkel tilgang til 3D-konfiguratoren på nettstedet til LINAK. Finn den aktuelle aktuatoren og se etter en fane med merking 2D/3D.

Her finner du 3D-konfiguratoren for aktuatorene:
LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 og LA37

Trenger du mer informasjon?
Dersom du ønsker spesifikasjoner for andre LINAK aktuatorer, trenger hjelp med en angitt produktkode eller informasjon om hurtigbestilling av standardprodukter, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.

3D-konfigurator for aktuator LA36
 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.