Kontakt oss her
Lokalt og globalt

Lokalt og globalt


Fra globalt nærvær til lokal forståelse. Vi har tro på verdensomspennende support og å være nær kundene våre. Vi forbedrer livet ditt ved å være nær deg og ved å forstå ditt marked, kultur og språk.

Lokalt og globalt verdi ikon
 

 

Vi støtter deg lokalt – hvert skritt på veien
Vi ønsker å være nær kundene våre. Vår organisasjon tilbyr support via mer enn 30 salgskontorer over hele verden. Med "nær" mener vi mye mer enn fysisk nærvær eller en adresse i landet ditt.

Vi har stor tro på sterke kunderelasjoner, med en personlig og profesjonell tilnærming. For virkelig å være globale må vi forstå kulturen din og kunne snakke språket ditt. Gjennom lokalkunnskap og lokal  markedsinnsikt søker vi å oppnå en dyp forståelse for hvert marked vi opererer i. 

For å gjøre dette trenger vi mennesker. Bra mennesker! Salgssjefer, teknisk support og dedikert servicepersonell  over hele verden, som alltid er klare til å hjelpe deg med å finne den aller beste løsningen for ditt bruksområde. Og når produktene lanseres på markedet, vil teamet vårt fortsette å støtte deg og kundene dine og sørge for at du har de verktøyene du trenger for å virkelig lykkes.

Du synes kanskje allerede at vi har gode produkter, men vi vil påstå at menneskene hos LINAK er enda bedre.

 
 
Per Rosenberg Andersen, CCO & Executive Vice President, LINAK A/S

'Om det er Chicago, Stockholm, Milano, Tokyo, Seoul , Sao Paolo eller Istanbul – når det gjelder forretninger er kundeservice det viktigste. Ingen kunder, ingen forretninger – det er ganske enkelt.'

Per Rosenberg Andersen, CCO & Executive Vice President, LINAK A/S
 
 
The Danish Collection

Formet av sterke verdier
LINAK er basert på et verdisett, der tillit og ærlighet går hånd i hånd med respekt for individet, for kulturer vi møter og for menneskene vi gjør forretninger med.
Les mer..

 

We improve your life

Våre løsninger hever mennesker og deres livskvalitet – både hjemme og ute. Oppdag meningen med "We improve your life".

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.