Kontakt oss her
Lokalt og globalt

Lokalt og globalt


Lokalt og globalt verdi ikon

Fra globalt nærvær til lokal forståelse. Vi har tro på verdensomspennende support og å være nær kundene våre. Vi forbedrer livet ditt ved å være nær deg og ved å forstå ditt marked, kultur og språk.

 

 

Vi støtter deg lokalt – hvert skritt på veien
Vi ønsker å være nær kundene våre. Vår organisasjon tilbyr support via mer enn 30 salgskontorer over hele verden. Med "nær" mener vi mye mer enn fysisk nærvær eller en adresse i landet ditt.

Vi har stor tro på sterke kunderelasjoner, med en personlig og profesjonell tilnærming. For virkelig å være globale må vi forstå kulturen din og kunne snakke språket ditt. Gjennom lokalkunnskap og lokal  markedsinnsikt søker vi å oppnå en dyp forståelse for hvert marked vi opererer i. 

For å gjøre dette trenger vi mennesker. Bra mennesker! Salgssjefer, teknisk support og dedikert servicepersonell  over hele verden, som alltid er klare til å hjelpe deg med å finne den aller beste løsningen for ditt bruksområde. Og når produktene lanseres på markedet, vil teamet vårt fortsette å støtte deg og kundene dine og sørge for at du har de verktøyene du trenger for å virkelig lykkes.

Du synes kanskje allerede at vi har gode produkter, men vi vil påstå at menneskene hos LINAK er enda bedre.

 
 
 
The Danish Collection

Formet av sterke verdier
LINAK er basert på et verdisett, der tillit og ærlighet går hånd i hånd med respekt for individet, for kulturer vi møter og for menneskene vi gjør forretninger med.
Les mer..

 
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss