Kontakt oss her

Vi har tatt utfordringen

Vår DL PLUS™ High-speed løftesøyle er raskere uten at det går ut over lydnivå, belastningskapasitet eller bæreevne.

DL PLUS™ High-speed løftesøyler tar ytelsen til neste nivå. Det nye tilskuddet i sortimentet gir større hastighet uten at det går ut over lydnivået. Og det den løfter, det holder den på plass: Med en bæreevne på det dobbelte av maksimalbelastningen, holder bordet seg i posisjon uten å synke. Med disse superraske løftesøylene som siste tilskudd til sortimentet av motorhus-søyler fra LINAK® kan du nå oppfylle alle kundekrav til hastighet – og du får samtidig den perfekte showroom-løsningen.

 

Raskere skifte av posisjon

– En superrask løsning for dagens høye kundekrav

Kontorarbeidere bytter fra sittende til stående stilling ved høydejusterbare bord drevet av LINAK

For travle kontormedarbeidere teller hvert minutt. Å holde seg opplagt og konsentrert er avgjørende for å få mest mulig ut av dagen. Det er derfor sitte/stå-bord er en hit. Å skifte mellom stillinger er rett og slett bra for deg. Du kan nå tilby kundene en enda mer brukervennlig løsning som lar dem skifte posisjon raskere.

 
 

Høyere hastighet og den samme, diskrete lyden

– Behagelig lydnivå, selv ved full belastning

3-trinns LINAK® High-speed løftesøyle for justerbare kontorbord

Behagelig lyd er viktig. Derfor har vi utviklet de nye tredelte DL PLUS™ High-speed løftesøylene slik at lydnivået er like fremragende som ytelsen – selv ved full hastighet og med maksimal belastning. Stillegående, jevn og snill mot øret: Den diskrete lyden er optimert til perfeksjon og signaliserer aller høyeste kvalitet. På et støyende kontor teller hver desibel!

 
 

Full designkompatibilitet og med den hastigheten du trenger

– Få Plug & Play-fleksibilitet med et stort utvalg av hastigheter og søyler

LINAK DL PLUS High-speed løftesøyler og kontrollbokser – med 60 mm/sek eller 80 mm/sek

Trenger du 60 mm/s eller 80 mm/s? Kombinerer du DL PLUS™ High-speed søylen med 200 W-utgaven av kontrollboksen CBD6S , får du 60 mm/s. Kombinerer du High-speed søylen med 300 W-utgaven, får du 80 mm/s. Så enkelt er det. Vi kaller det Plug & Play.

Uansett om kundene dine er på utkikk etter en standardløsning eller om anbudet krever en rask eller superrask løsning, har LINAK DL serien alt du trenger.

 
 

Holder posisjonen og hastigheten under full belastning

– Kompromissløs, kraftig ytelse under press

Kvinne står ved tungt belastet høydejusterbart bord drevet med system fra LINAK

DL PLUS™ High-speed er testet for å klare en topphastighet på opptil 80 mm/s og en maksimal belastning på 600 N på hver løftesøyle, og sikrer at du får en optimal kombinasjon av kraft og hurtighet.

Og med en bæreevne på det dobbelte av maksimalbelastningen, holder bordet seg i posisjon uten å synke – selv om vektbelastningen skulle øke uforutsett.

 
 

Jevn og nøyaktig posisjonering

– Selv ved høy hastighet får du den samme myke start- og stoppeffekten

Presis og jevn justering av kontorbord med LINAK DPG betjeningspanel og LINAK løftesøyler

For at bevegelsene på et moderne kontorbord skal være jevne og behagelige, er en myk start og stopp av løftesøylene helt avgjørende. Denne ofte glemte detaljen sørger for at du slipper plutselig oppstart og stansing, og sikrer nøyaktig posisjonering. Med DL PLUS™ High-speed søyler er kaffekoppen helt trygg, selv ved maksimal hastighet.

 
 

Beskytt møblene mot kollisjoner

– Antikollisjonsløsninger forhindrer plutselige sammenstøt

Kontorbord og stol unngår kollisjoner takket være antikollisjonsløsningen LINAK Desk Sensor 1

Ved svært raske bevegelser er det viktig at bordet registrerer hindringer som kan forårsake skader, enten det er harde eller myke objekter. To alternative tilvalgsløsninger for kollisjonshindring er tilgjengelige for DL PLUS™ High-speed søylene: Desk Sensor™ 1 (DS1) for innbygging og den allerede innebygde PIEZO™, som er integrert i søylen. Du kan tilby disse løsningene enkeltvis eller samlet for maksimal beskyttelse. Mer informasjon her.

 
 

Skreddersydd ytre

– Fra ytelse til presentasjon: Du har valget

LINAK DL PLUS 3-trinns løftesøyler DL6, DL19 og DL21 er tilgjengelig i høyhastighetsvarianter

DL PLUS™ High-speed er tilgjengelig for løftesøylene DL6 PLUS, DL19 PLUS og DL21 PLUS, slik at du selv kan konfigurere det optimale systemet for en ergonomisk og justerbar borddesign. Den ytre fremtoningen av DL PLUS™ High-speed søylene er identisk med de populære stilvariantene av DL PLUS™ søylene, men de har i tillegg ekstra kraft takket være highspeed-teknologien i bakgrunnen.

Med LINAK Plug & Play™ kan løftesøylene enkelt kombineres med LINAK Kick & Click™ topprammer og DESKLIFT™ Feet (DL Feet) for en komplett helrammeløsning.

 
 

Vær på høyden

– Økte krav til kvalitet og ytelse for løftesøyler til kontorbord

Sammenlikning av hastighetsnivåer for justerbare kontorbord: 40 mm/sek, 60 mm/sek og 80 mm/sek

Med den nye DL PLUS™ High-speed løftesøylen utvider LINAK utvalget av motorhus-søyler så de dekker alle behov dine kunder måtte ha. Med alt fra den populære, robuste DL til den mer designorienterte DL PLUS™ med det nye høyhastighets-alternativet DL PLUS™ High-speed, får du alltid kraftfull LINAK kvalitet og ytelse på akkurat det nivået du trenger.

 

Hvis du vil at bordløsningen skal utmerke seg som robust og pålitelig gjennom hele levetiden, kan du alltid stole på at LINAK DESKLINE® serien er på høyde med situasjonen.

Vi introduserer Desk Frame 1 play-icon

Vi introduserer Desk Frame 1

Desk Frame 1: Hvordan montere et skrivebord play-icon

Desk Frame 1: Hvordan montere et skrivebord

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss