Kontakt oss her
Teknologi og trender

Gjør det komplekse enkelt – bare Plug & Play™

LINAK Plug & Play™ løsninger gjør det enkelt å montere justerbare bord, benker, disker eller arbeidsstasjoner. Det er tidsbesparende, optimaliserer logistikken og øker effektiviteten.

Plug & Play™ - Teknologi og trender
LINAK har det bredeste produktutvalget på markedet. Vi utvikler og leverer løsninger der alle komponenter passer sammen - og fungerer sammen. Skikkelige systemer  der alt passer sammen, slik at du som tilvirker kan konsentrere deg om design, stabilitet og møbelestetikk. 

Som et verdensledende selskap tilbyr vi Plug & Play elektriske høydejusterbare løsninger for bord, benker, disker og arbeidsstasjoner som mennesker arbeider ved hver dag.

Spar tid og penger
Det innebærer flere fordeler for deg å bruke løsninger fra LINAK i dine produkter for kjøkkenet eller arbeidsplassen. En av de mest opplagte fordelene er at du sparer tid under montering. Produkter fra LINAK glir diskret inn i et hvilket som helst design, og de er svært enkle å montere. 

Det faktum at alle deler passer sammen på tvers av alle produkter, gjør at du kan bruke samme type kontrollboks til alle dine LINAK søyler og aktuatorer. Dette optimaliserer logistikken fordi det er færre varianter å håndtere og færre artikler på lager. Det forenkler også administrasjonen og sparer tid og penger.

Bare Plug & Play!

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Desk Frame 1 brosjyre

Opplev helrammekonseptet LINAK "Desk Frame 1" - alt du trenger for å bygge ditt elektriske sitte/stå-bord. Det består av tre sett: Kick & Click™ (toppramme), DL SetPack (inneholder søyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og kabler) og DL Feet.

Anti-Collision™ løsninger for bord

Beskytt det elektriske sitte/stå-bordet mot potensielle skader både på vei opp og på vei ned. Utforsk de sensitive Anti-Collision™ løsningene fra LINAK.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss