Kontakt oss her
Kjøkken

Anretningsbord i kjøkken

LINAK søylesystemer gir jevn bevegelse og enkel høydejustering av anretningsbord og spisebord i moderne kjøkken.

Kjøkken - anretningsbord

Aktuatorer gir bevegelse til anretningsbord i kjøkken

I moderne hus er ofte kjøkkenet integrert i stuen. Travle familier ønsker å være mer sammen på fritiden, og kjøkkenet har blitt det naturlige møtestedet. Det stiller større krav til fleksibilitet og funksjonalitet. Ved å integrere LINAK aktuatorløsninger i anretningsbord til kjøkken får du jevn og smart høydejustering, samt flere andre fordeler.

  • Unike løsninger for smarte livsstilkonsepter
  • Lydsvake aktuatorer som er enkel å integrere
  • Erfaren partner med globalt nærvær

Lydsvak, pålitelig og uten å gå ut over designet. Dette er noen av de viktigste faktorene produsenter tenker på når de vurderer å gi bevegelse til sin kjøkkeninnredning. Vi tar hensyn til alt dette når vi skaper jevn og lettstyrt høydejustering av anretningsbord i kjøkken.

Tilby unike og kompakte kjøkkenløsninger for en smart livsstil
Implementering av en LINAK søyle i et anretningsbord for kjøkken, vil gi kunden din et flerfunksjonelt møbel. Bordet kan enten heves til det går i flukt med benkeplaten, eller kan senkes og brukes som spisebord. Dette sparer plass på kjøkkenet, og ved å montere en lett batteriløsning blir bordet også flyttbart.

Bruk lydsvake aktuatorer som er enkle å montere
I et LINAK system passer alt sammen på tvers av produktporteføljen. Det kompakte designet gjør det dessuten enkelt å montere - uten at det går ut over kjøkkenets totaldesign. Du får også intuitive betjeninger som er innfelt i bordplaten.

Samarbeid med en global partner med omfattende kunnskap
I over 30 år har LINAK utviklet og forbedret aktuatorløsninger. Selskapet har et globalt nærvær og har bygget opp en omfattende teknologisk kunnskap og markedsinnsikt. Gjennom repeterende og grundig testing har vi lært å fremstille produkter av de beste materialene og komponentene. Kvalitet og pålitelighet.

Les mer
System til anretningsbord

Filer

Fokus på kjøkken

Ta kjøkkenet ditt til neste nivå. Det finnes ingen grenser for hvordan elektrisk bevegelse kan forbedre morgendagens kjøkken.

Sett kjøkkenet i bevegelse

En sunn arbeidsstilling er viktig for alle daglige gjøremål, både hjemme og på jobben. Derfor utviklet LINAK Baselift for høydejustering av arbeidsflatene på kjøkkenet.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Løsninger for kjøkken

LINAK aktuatorsystemer brukes for høydejustering av benkeplater og bord, samt for justering av avtrekksvifte og hyller i moderne kjøkken.

Les mer

Systemer til anretningsbord

LINAK tilvirker en rekke spesialiserte søylesystemer som møter et voksende behov for fleksible anretningsbord i moderne kjøkken. Disse systemene omfatter enten inline søyler eller søyler med motorkapsling, avhengig av design og spesifikke behov.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss