Aktuatorer for bord, arbeidsstasjoner, kjøkken, butikker og TV-stativ

Aktuatorsystemer til private kjøkken og arbeidsplasser 

LINAK tilbyr markedets bredeste produktutvalg når det gjelder elektriske lineære aktuatorer for kontor, arbeidsstasjoner, kjøkken og butikkinteriør generelt. Våre er aktuatorsystemer er virkelige systemer der alt passer sammen. De er enkle å integrere i alle typer bord, butikkdisker, kjøkken og arbeidsstasjoner. De gir en meget justerbar ergonomisk arbeidsplass som både kan forbedre helsen og øke produktiviteten til brukeren.

Fire forskjellige motorsystemer for forskjellige behov
Dersom du kombinerer én eller flere aktuatorer med en kontrollboks og en håndbetjening, har du et system. Det finnes mange mulige løsninger. Alle er imidlertid innenfor én av følgende fire typer:

Inline søylesystemer: som innebærer at motorenheten er skjult inne i søylen, noe som gir søylen et slankt design.

Systemer med motorkapsling: som innebærer at motoren er en vinklet enhet øverst på produktet, slik at det er enkelt å bygge en toppramme – med enten ditt eget design eller med LINAK Kick & Click™.

Systemer med innebygde aktuatorer: det ideelle valget dersom du selv ønsker å designe og utvikle ditt produkt rundt aktuatormekanismen. Gir deg full designfrihet.

Baselift systemer: som vanligvis blir installert i utstyrets fundament. Enhetene har et justeringsområde på 100 mm, noe som er nok for de fleste brukere som står eller sitter.

Nyheter og artikler

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.