Kontakt oss her

Med sitt omfattende produktutvalg av løftesøyler, kontrollbokser og betjeninger, samt en rekke typer tilbehør, tilbyr LINAK® kundene et hav av muligheter for å designe og skape det perfekte systemet for deres justerbare møbler.

Produktene i vårt sortiment er designet for Plug & Play™, noe som betyr at produktene er enkle å integrere, montere og bruke. Nesten alle produkter kombineres med hverandre – slik at kundene har full fleksibilitet ved design av egne møbler.


Helrammeløsninger

For kontorbord tilbyr vi helrammeløsninger basert på sett pakket i esker som inneholder alt du trenger for å bygge elektriske sitte/stå-bord på den enkleste måten. Uansett hvilken løsning du velger, vil du få glede av høy kvalitet, teknologisk innovasjon og et design som gir enkel integrering.

LINAK® Desk Frame 1 helrammeløsning består sett som kan tilpasses og som er pakket i esker

Desk Frame 1 - den fleksible løsningen


Det fleksible konseptet Desk Frame 1 gjør at du kan bruke og kombinere hvilke som helst produkter fra serien DESKLINE® for å designe ditt eget kontorbord. Velg fra vårt omfattende sortiment av løftesøyler, betjeningspaneler. topprammer og føtter – alt leveres i tre ferdigpakkede sett.
Desk Frame 2 er den intuitive helrammeløsningen fra LINAK® for kontorbord.

Desk Frame 2 – den intuitive løsningen


Det intuitive konseptet Desk Frame 2 innebærer en av de raskeste måtene å skape et sitte/stå-bord av høy kvalitet. Denne løsningen består av bare noen få deler, er designet for intuitiv montering og har et flott, rent design fordi alle kabler er skjult på innsiden av en forhåndsmontert beam. Velg og kombiner med matchende løftesøyler, føtter og betjeningspanel, så er kontorbordet klart til bruk.
 

Motorsystemer

For å lage et system kombinerer du vanligvis én eller flere løftesøyler (eller aktuatorer) med en kontrollboks og en betjening. Det finnes en rekke løsninger. Alle er imidlertid innenfor én av følgende fire typer:

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss