System

Baselift systemer

LINAK Baselift™ systemer gir jevn høydejustering av benker og kjøkkenbord.

Elektrisk justering av kjøkkeninnredning og benker
Kort oppsummert best¨år alle LINAK® systemer av én eller flere lineære aktuatorer, en kontrollboks for styring og et betjeningspanel, som er koblet til hverandre.

Baselift™ aktuatorer
LINAK® Baselift er en lineær aktuator som er ideell for integrering i butikkdisker eller kjøkkeninnredninger i privathjem. Den er kompakt (bare 100 mm høy) og får enkelt plass i de fleste møbelfundamenter. Den kan vanligvis tilpasses eksisterende fundamenter uten at det går på bekostning av oppbevaringsplass eller komfort. Baselift er designet slik at flere aktuatorer enkelt kan kobles sammen, og dette gjør dem egnet for møbler av alle strørrelser.

DESKLINE Baselift system
 

Kontrollboks
Baselift systemer trenger en kontrollboks, og kontrollboksen CBD6S er hjernen i dette systemet. Med én kontrollboks kan du koble sammen opptil fire Baselift aktuatorer for parallellkjøring – dersom du trenger enda flere aktuatorer, tilføyer du bare en ekstra kontrollboks. LINAK kontrollbokser er designet for Plug & Play™, det vil si at det ikke er behov for installering.

DESKLINE Baselift system
 

Betjeningspanel
Alle LINAK® betjeningspaneler er designet med tanke på brukervennlighet og enkel integrering. For kjøkken og butikkdisker er det best å integrere betjeningspanelet i benkeplaten - for eksempel betjeningspanelet DPT eller DPH. Uansett hvilket du velger, er det bare å plugge betjeningspanelet i systemet ditt og det er klart til bruk.

DESKLINE Baselift system
 

Markedets beste produktutvalg og tilpasningsmuligheter
Alt passer sammen uansett produkt eller systemtype, og systemer fra LINAK® er derfor de mest intuitive og fleksible systemene. Dersom du vil vite mer om våre systemløsninger for butikkdisker, kjøkkeninnredninger eller andre møbler, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.

LINAK Baselift - Ergonomi møter innovasjon play-icon

LINAK Baselift - ergonomi møter innovasjon

Slik monteres et Baselift-system fra LINAK i et kjøkken play-icon

Slik monteres et Baselift-system fra LINAK i et kjøkken

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon play-icon

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden play-icon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden

Filer

Baselift: ergonomi møter innovasjon

Baselift er en kompakt enhet som brukes for høydejustering av kjøkken, skap og disker.

Baselift Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

Sett kjøkkenet i bevegelse

En sunn arbeidsstilling er viktig for alle daglige gjøremål, både hjemme og på jobben. Derfor utviklet LINAK Baselift for høydejustering av arbeidsflatene på kjøkkenet.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.