Aktuatorsystemer for komfortmøbler
Alle senger kan bli bedre. Både robuste senger med tunge springfjærmadrasser og lettere senger med ribbebunn, eller andre komfortmøbler som lenestoler, kan forbedres med behagelig, elektrisk justering. LINAK designer og leverer komplette modulbaserte aktuatorsystemer som enkelt kan integreres i alle typer komfortmøbler.

Forskjellige behov krever forskjellige løsninger
Vi tilbyr både standardsystemer og avanserte systemer for komfortsenger. Begge systemer har høy løftekapasitet, noe som sikrer maksimal fleksibilitet uavhengig av hvilken madrass sengen har.

Standard aktuatorsystem er beregnet for sengesystemer som trenger justering av rygg- og benstøtte og har en rekke moderne funksjoner som blant annet Under Bed Light og simultandrift. Teknisk sett består Standard-systemet av Standard-utgaven av en LINAK® TWINDRIVE® dobbelaktuator  eller et LA18 IC sett av enkeltaktuatorer og en passende håndbetjening.

 Advanced aktuatorsystem  er beregnet for sengesystemer som ikke bare krever regulering av rygg- og benstøtte og de andre funksjonene vi kjenner fra Standard system, men også tilleggsfunksjoner som favorittposisjoner, massasje og ekstra justeringsmuligheter. Teknisk sett består Advanced-systemet av Advanced-versjonen av en LINAK TWINDRIVE® dobbelaktuator  eller et LA18 IC sett av enkeltaktuatorer, kombinert med en passende håndbetjening, samt flere typer valgfritt tilbehør.

Oversikt over systemene

10 grunner

Vi presenterer ti grunner til å velge LINAK aktuatorsystemer til din regulerbare seng.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.