Aktuatorsystemer til komfortmøbler
Enhver seng kan bli bedre. Både store senger med tunge springfjærmadrasser, lettere senger med ribbebunn eller lenestoler kan bli mer komfortable med elektrisk justering. LINAK designer og leverer komplette modulære aktuatorsystemer som enkelt kan integreres i alle typer komfortmøbler.

Ulike behov krever ulike løsninger.
Vi tilbyr kraftige og kompakte enkeltaktuatorsystemer og intelligente dobbelaktuatorsystemer - primært for komfortsenger. Begge systemer har høy løftekapasitet, noe som sikrer maksimal fleksibilitet uavhengig av hvilken madrass sengen har.

  • Et enkeltaktuatorsystem består vanligvis av to separate lineære aktuatorer som skaper sengens bevegelse, en kontrollboks, en håndbetjening og eventuelt forskjellig tilbehør

  • Et dobbelaktuatorsystem er en enhet med to integrerte motorer for justering og kontrollboksfunksjon. Du kobler bare til håndbetjeningen og eventuelt tilbehør (valgfritt)

Bærekraftige og miljøvennlige systemer
Det stadig viktigere å ta hensyn til miljøet. LINAK bruker ZERO™ teknologi for å redusere standby strømforbruk til bare 0,1 W. Våre kontrollbokser CBH og TWINDRIVE® motorer med ekstern strømforsyning har lavt standby strømforbruk som standard. Se etter ZERO™-logoen dersom du ønsker produkter som har lavt standby strømforbruk.

Opplev vedlikeholdsfrie produkter
Når du har å gjøre med et ledende varemerke, kan du forvente kvalitet i alle detaljer. Hvert eneste LINAK aktuatorsystem for komfortmøbler gjennomgår en 100 % funksjonstest. Nye produkter blir alltid utsatt for en omfattende serie av gjentakende tester. Resultatet er at våre aktuatorsystemer er praktisk talt vedlikeholdsfrie når de er installert.

Få maksimalt med ledig plass under produktet
Et LINAK motorsystem kan enkelt skjules under en seng. Systemet integreres sømløst i produktets design, slik at det blir maksimalt med ledig plass under produktet. Det gjør det enkelt å rengjøre og oppbevare.

Nyheter og artikler

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.