Aktuatorsystemer for komfortmøbler
Alle senger kan bli bedre. Både kraftige senger med tunge springfjærmadrasser og lettere senger med ribbebunn eller andre komfortmøbler kan ha nytte av en behagelig, elektrisk regulering. LINAK designer og leverer komplette modulbaserte aktuatorsystemer som enkelt kan integreres i alle typer komfortmøbler.

Ulike behov krever ulike løsninger.
Vi tilbyr både standardsystemer og avanserte systemer primært beregnet for komfortsenger. Begge systemer har høy løftekapasitet, noe som sikrer maksimal fleksibilitet uavhengig av hvilken madrass sengen har.

Et standard aktuatorsystem er beregnet for sengesystemer som krever justering av rygg- og bendel samt en rekke nye og moderne funksjoner som blant annet lys under sengen og simultandrift. Teknisk sett består standardsystemet av Standard-utgaven av en LINAK® TWINDRIVE™ dobbelaktuator og en passende håndbetjening, for ikke å nevne den matchende kabelen, selvfølgelig.

Et avansert aktuatorsystem er beregnet for sengesystemer som ikke bare krever regulering av rygg- og bendel og de øvrige funksjonene vi kjenner fra standardsystemet, men også tilleggsfunksjoner som favorittstillinger, massasje og ekstra reguleringsalternativer. Teknisk sett består det avanserte systemet av Advanced-versjonen av en LINAK TWINDRIVE™ dobbelaktuator, en passende håndbetjening, matchende strømforsyning og flere valgfrie tilbehør.

Oversikt over systemene

10 grunner

Vi presenterer ti grunner til å velge LINAK aktuatorsystemer til din regulerbare seng.

Les mer

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.