Kontakt oss her
Komfortmøbler

Lenestoler

LINAK aktuatorsystemer til lenestoler med sokkel er enkle å integrere i nesten ethvert design. Systemets komponenter er små og enkle å "gjemme" i ditt design. Konfigureringen er enklere enn noensinne og kan tilpasses ditt unike design. I tillegg har de flere innovative detaljer som gir bevegelsessystemet ditt et betydelig kvalitetsløft.

Lenestol

Elektriske aktuatorsystemer til lenestoler av høy kvalitet

Det er ingen enkel oppgave å designe elegante komfortmøbler, som lenestoler med sokkel. Kundene stiller høye krav og vil ha produkter som har jevn og stille bevegelse og som varer i mange år. Justeringskontrollen må dessuten være enkel og intuitiv og må kunne tas i bruk umiddelbart. Med LINAK® aktuatorer får du alt dette:

  • Færre kabler gir bevegelse av høyere kvalitet
  • Enkle konfigurasjonsmuligheter som er tilpasset ditt design
  • Full designfrihet uten kompromisser
 

LINAK® har nesten 20 års erfaring med å skape innovative bevegelsesløsninger til komfortmøbler. Det er ingen enkel oppgave å optimalisere design og funksjon uten å måtte inngå kompromisser. Men det er kanskje det viktigste man må kunne mestre for å lykkes. Vår jobb er å sørge for at du får verdens mest pålitelige system og full designfrihet. Slik gjør vi det.

Vi eliminerer svake punkter og øker kvaliteten
Bøyde og ødelagte kabler i bevegelsessystemer er ofte hovedårsaken til sviktende og ustabil ytelse. Med løsninger fra LINAK brukes trådløs Bluetooth®-teknologi for å koble bevegelsesystemet til betjeningspanelet. Ved å eliminere kabler gjennom bøyelige deler er problemet løst, og kundene dine er sikret langvarig ytelse.

Opplev fordelene ved tilpasset konfigurering av lenestolsystemet ditt
Det finnes ikke to stoler som har akkurat samme design. Mote og trender skifter raskt og det fører også til at møbeldesign endres. Med våre bevegelsessystemer kan du konfigurere – og rekonfigurere – aktuatorens hastighet og slaglengde slik at den tilpasses designet til alle dine lenestoler. Og selv om systemet er modulbasert og innebærer mange valgmuligheter, er alt uhyre enkelt og utrolig lett og raskt å montere.

Full designfrihet med en usynlig bevegelsesløsning
Aktuatorsystemer til lenestoler med sokkel må være fullstendig skjult i lenestolens design. LINAK løsninger til lenestoler består av færre deler enn andre systemer, og de er ekstremt diskret og enkle å skjule i stolen. Dette gir designerne dine full designfrihet. 
Dersom du vil vite mer om aktuatorsystemer av høy kvalitet til lenestoler, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.   

 
Les mer
LA10 og BP12

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Video med batteriboksen BA002 for lenestoler, optimalisert for oppbevaring og forsendelse med dyp hvilemodus play-icon

Batteriboks BA002 for justerbare hvilestol-aktuatorsystemer

Video av batteri BA002 til elektrisk lineær aktuator for lenestoler med et usannsynlig tilfelle av cellesvikt. play-icon

LINAK BA002 batteri optimalisert for lang transport og lengre lagring

Filer

HOMELINE produktoversikt

Utforsk sortimentet av HOMELINE systemer og produkter for både justerbare senger og lenestoler.

Aktuatorsystemer til lenestoler

Lær mer om våre pålitelige aktuatorsystemer til justerbare lenestoler, som har en trådløs kontrollenhet. Vi gjorde grundige undersøkelser for å være sikre på at systemet tar hensyn til hele verdikjeden.

Bruksområder innenfor komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger skaper komfortabel bevegelse av forskjellige typer møbler, som komfortsenger, lenestoler og sofaer.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss