Kontakt oss her

Nedenfor kan du velge den mest egnede løsningen til din pasientløfter.

 

LIFT50™/LIFT40™
Skap en bedre pasientløfter med LIFT™️, en avansert systemløsning som omfatter smarte, utskiftbare batterier eller ladere og som er er designet for pålitelig ytelse. Funksjoner som Bluetooth ®️, Turbo Boost og parallelprogrammering av aktuatorer sørger for effektiv og sikker pasientforflytning og kontroll.

JUMBO™ CARE
Hev pleien til et nytt nivå med systemet JUMBO™ Care, som innebærer avansert kontroll og tilpasningsbare innstillinger av pasientløftere, intelligente servicedata og omfattende sikkerhetsfunksjoner for klinisk bruk.

JUMBO™ HOME
Gjør hjemmebasert pasientpleie enklere med det kompakte systemet JUMBO™ Home, der viktige sikkerhetsfunksjoner som myk start og nødsenking er kombinert i én brukervennlig enhet.

 
 

LINAK er et dansk selskap som har et skarpt øye for god design, men som aldri lar det gå på bekostning av kvaliteten eller ytelsen til våre produkter og systemer. De er enkle å rengjøre, utlese og bruke.

Våre løsninger representerer overlegen ytelse, høy brukersikkerhet og teknologisk innovasjon. De innebærer uovertruffen kontroll og presisjon, høyere pålitelighet og funksjoner som intelligent feedback og ergonomisk design. Denne kombinasjonen fører til mer effektive løft, sørger for en komfortabel opplevelse for pasientene og lar dem beholde verdigheten sin.

Oppdag utvalget av LINAK® systemer til pasientløftere, som er designet spesifikt med tanke på behovet for presise løft i medisinske settinger. Våre serier LIFT™, JUMBO™ Home og JUMBO™ Care har unike funksjoner for pasientforflytning. LIFT-serien innebærer programmerbar ytelse innenfor et bredt spekter av bruksområder. LIFT40™ er holdbar, robust og har enkel kabelhåndtering. LIFT50™ gir bedre pleie basert på trygge løft, raskere arbeidsflyt og trådløs teknologi. JUMBO™ Home gir jevne og komfortable løft ved hjemmepleie, mens JUMBO™ Care gir allsidig og avansert kontroll ellers innenfor helsesektoren. Hvert system er utviklet for høyere sikkerhet, samsvar med forskrifter og maksimal komfort for både pasienter og pleiere. Dette viser vår selvpålagte forpliktelse til å forbedre liv gjennom aktuatorløsninger som gir jevn og pålitelig bevegelse.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss