Kontakt oss her

LINAK aktuatorløsninger er fleksible og blir ofte tilpasset kundens spesifikke behov. LINAK har imidlertid også flere gode leverandører av tredjepartsprodukter som gjør at vi kan skreddersy løsninger for de aller fleste behov.

Vi gjør alt vi kan for å møte våre kunders behov. Vi gjør alltid vårt ytterste for å skape den optimale løsningen. Det er derfor vi kontinuerlig utvikler nye funksjoner for våre aktuatorer, som integrert styring og CAN bus. 

Vi erkjenner imidlertid det faktum at ikke alle løsninger kan bestå bare av deler fra LINAK. Derfor samarbeider vi med tredjepartsleverandører som bidrar til å sikre at våre kunder får nøyaktig den løsningen de trenger for å møte kravene i sitt marked. 

På bakgrunn av dette samarbeidet kan LINAK tilby et bredt spekter av tredjepartsprodukter som er kompatible med våre aktuatorer. Dersom du ønsker å lære om disse produktene og hvordan du kan øke ytelsen til din aktuatorløsning med eksterne kontrollbokser for enkeltvise eller parallelle aktuatorer og programmeringsenheter, kan du besøke dette nettstedet:

Tredjepartsprodukter

Vi tilbyr produkter som beskytter og øker sikkerheten til utstyr som omfatter aktuatorer fra LINAK - også når tredjepartsprodukter er involvert. Vi tilbyr også en rekke forskjellige betjeninger, som trådløse betjeninger og ekstra robuste betjeninger som tåler bruk under tøffe forhold.

Tredjepartsproduktene er kompatible med aktuatorer for de fleste industrielle bruksområder. Du er imidlertid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål eller trenger råd eller inspirasjon.

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss