Kontakt oss her
Dette er MEDLINE® & CARELINE®
MEDLINE® & CARELINE® er et LINAK segment som fokuserer på pålitelige aktuatorer og medisinsk godkjente aktuatorsystemer for helseutstyr. Det omfatter senger, benker/bord for behandling og stoler for sykehus, sykehjem eller behandlingssentre, samt pasientløftere og rullestoler.

Helt fra tidlig i 1990 årene har MEDLINE & CARELINE beholdt sin posisjon som verdensledende leverandør av banebrytende løsninger. Formålet er å hjelpe kundene til å ligge i front i et dynamisk marked og til syvende og sist å forbedre livet til pasienter og helsepersonell i sykehus, sykehjem, forskjellige behandlingssentre og private hjem over hele verden.

LINAK følger nøye med på utviklingen og på globale trender - spesielt innenfor helsesektoren. Omfattende kunnskap og markedsinnsikt utgjør fundamentet for vårt tette samarbeid med kundene, som hjelper oss å utvikle innovative aktuatorløsninger.

LINAK MEDLINE & CARELINE er en individuell, strategisk forretningsenhet som drar nytte av ekspertisen fra datterselskaper og serviceorganisasjoner over hele verden.

Dersom du vil vite mer om LINAK aktuatorløsninger og aktuatorsystemer for helseutstyr, kan du besøke nettsidene for segmentet MEDLINE & CARELINE eller for aktuelle bruksområder.

For ytterligere informasjon om LINAK Group, ber vi deg besøke www.linak.com/about.

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss