Kontakt oss her
Pasientforflytning og mobilitet

Løsninger for rullestol

LINAK aktuatorer gir presis og lydsvak justering av høyde, benstøtte og ryggstøtte i moderne rullestoler.

Rullestoler

Aktuatorsystemer til moderne rullestoler

Både eldre personer og personer med funksjonshemming ønsker å være mobile og ha et komfortabelt liv, uavhengig av helsevesenet. Selvstendighet er et nøkkelord, og med moderne elektriske rullestoler er det større muligheter for å være selvhjulpen enn noen gang. Ved bruk av LINAK aktuatorer kan du designe en flerfunksjonell elektrisk rullestol med mange fortrinn.

  • Pålitelig og grundig testet teknologi
  • Lydsvak bevegelse og kompakt design
  • Erfaren partner med globalt nærvær

Rullestolbrukere et svært avhengige av rullestolen sin for å få utført daglige gjøremål. De fleste rullestolbrukere ønsker å leve et normalt liv, uten å være avhengige av ledsagere. Elektriske aktuatorer skaper bevegelser som brukeren selv ikke greier å utføre, og er robuste hjelpemidler som kan redusere ulempene ved å ha funksjonshemming. Brukeren kan få bedre ergonomi ved å justere stolhøyden, optimalisere benstøtten eller forandre posisjonen til ryggstøtten.

Du kan stole på utprøvde og testede aktuatorer
Hvert eneste LINAK produkt blir grundig testet før lansering. Dette gjøres både for å oppfylle kravene til internasjonale medisinske godkjenninger, og for å gjøre det enklere for produsentene å oppfylle de strenge kravene ved testing av moderne rullestoler.

Skap sterk, men samtidig jevn og lydsvak bevegelse
Elektriske aktuatorer har mange fortrinn. De mest opplagte er den nesten lydløse bevegelsen og den fine koordinasjonen mellom aktuatorene. LINAK aktuatorer har posisjonsfeedback, noe som gjør dem kompatible med andre kontrollenheter og gir sikrere og mer effektiv bevegelse.  Det kompakte designet innebærer at aktuatorene kan integreres der det er liten plass, noe som gir både designfrihet og en ergonomisk og komfortabel rullestol.

Dra fordel av en global partner med mange års erfaring
Det var aktuatorer for rullestoler som var starten på LINAK for over 30 år siden. I årenes løp har elektriske aktuatorer blitt utviklet til komplette systemer, som har gjort moderne rullestoler til høyteknologiske verktøy for personer med funksjonshemming. Behov og krav varierer, og samarbeid er ofte nødvendig for å oppnå optimale løsninger.
Som partner bestreber LINAK seg på å lytte til ønskene fra OEM, og på å bidra med sin markedsinnsikt. Globalt nærvær innebærer lokalt nærvær og at support alltid er tilgjengelig like i nærheten.

Les mer
Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Filer

Fokus på rullestoler

Høyere komfort, pålitelighet og sikkerhet for rullestolbrukere.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss