Kontakt oss her
Om LINAK og kvalitet

Kvalitet


Ikon for verdien Kvalitet

Bygget av markedsledende eksperter, ved hjelp av moderne teknologier og perfekte produksjonsmetoder, kan du forvente samme kvalitet over hele verden. Vi forbedrer livet ditt ved å levere løsninger av høy kvalitet, som styrker ditt varemerke.

 

 

Kvalitet innebærer mer enn enestående produkter
Hos LINAK er kvalitet tett forbundet med vårt kundefokus. I alle kontaktpunkter med kundene våre må vi tilby overlegen kvalitet.

Kvalitet er alltid prioritert i måten vi møter kunder, leverandører og nye kolleger på og i måten vi utvikler og produserer produkter på.

Vi gjør dette ved å investere i den beste teknologien, ansette de beste medarbeiderne og ved å lære dem opp til å gi deg den beste opplevelsen. Vi tester kontinuerlig produktene våre med toppmorderne metoder og bruker bare prosesser som oppfyller bransjens høyeste krav. 

 
 
'Når kundene våre får vite at vi bruker produkter fra LINAK i våre egne produkter, skjønner de at vi leverer kvalitet til dem.'
Roy Inge Haugstad R&D Manager hos TKS AS / TKS Agri.
 
'Du får tillit til produktet fordi du vet at de som har laget det, virkelig bryr seg.'
Dene Bennet, elektroingeniør hos Econ Engineering Limited.
 
 
Om Linak Testing 24-7

Testing 24-7
Vi overlater ingenting til tilfeldighetene. Vi utvikler testplaner som er basert på våre egne og kunders erfaringer og bruker det grundigste testsenteret innenfor bransjen. Vi gjør dette for å være sikre på at produktene våre oppfyller kravene til bruk under forskjellige forhold og at de har en lang levetid.
Les mer...

 
Om Linak - Første aktuator

En LINAK® aktuator – en langvarig relasjon
Bent Jensen skapte sin første aktuator på slutten av 1970-tallet – for over 40 år siden. De første patenterte aktuatorløsningene forlot fabrikken i Danmark allerede tidlig på 80-tallet. Noen av de første aktuatorene er fremdeles i drift.
Les mer...

 
Robot i automatisert produksjonscelle

Digitalisering øker produktenes kvalitet og levetid
Automasjon blir stadig viktigere innenfor produksjonen til LINAK. Digitale verktøy og automatiserte prosesser utgjør vår Smart Factory og bidrar til enestående produksjon når det gjelder både kvalitet og effektivitet.
Les mer...

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss