Kontakt oss her
 

LINAK kommunikasjonsgrensesnitt

Utnytt det digitale potensialet i din helsevirksomhet.

LCi på skrivebord og produkter fra LINAK

Bluetooth® eller kablet kommunikasjon

LCi er en kommunikasjonsprotokoll som gjør det mulig for OEM-er å hente informasjon fra og sende kommandoer til LINAK kontrollbokser via et kablet (UART) eller trådløst (Bluetooth) grensesnitt

LCi brukt i LINAK kontrollboks
 
 
LCi brukt i LINAK kontrollboks

Hent systemdata i sanntid fra LINAK systemer

Hent informasjon om systemstatus for raskt å kunne identifisere systemer som trenger feilsøking, rengjøring, service eller som har statusvarslinger, for eksempel lavt batterinivå, eller parkoble med Bluetooth for at autoriserte brukere trygt kan lese brukshistorikk, aktuatorstatus med mer.

 
 

Send kommandoer til LINAK systemer

LCi gjør det også mulig for OEM-er å utvikle sine egne systemkommandoer, noe som gir mer tilpassbar aktuatorkontroll enn noen gang tidligere alt fra et tilpasset grensesnitt som er designet av teamet ditt.

LCi brukt i LINAK kontrollboks
 
 
LCi-illustrasjon

Full kontroll over brukergrensesnitt og funksjoner

Siden LCi kun er rammeverket for kommunikasjon med LINAK kontrollbokser, har OEM full kontroll over tilpasningen av integreringen og kan utvikle nøyaktig det verktøyet eller produktet som passer best for deres virksomhet.

 
 

Inkludert i OneConnect-abonnementet

Siden OneConnect bygger på LCi-rammeverket og kommuniserer ved hjelp av denne teknologien, er tilgang til både OneConnect og LCi samlet i ett abonnement.

Les mer om OneConnect

LCi mobilapp
 

 

Eksempel på bruksområder for LCi

  • Utvikling av et muskelrehabiliteringsapparat for å formidle pasientens fremgang fra en database for å begrense bevegelsesområdet til et lem under behandling.
  • Utvikling av et tilpasset grensesnitt med berøringsskjerm som viser systemets batterinivå og pasientens vekt fra et vektsystem, og der ulike komponenter i systemet kan flyttes.
  • Overføring av status (behov for service, lavt batterinivå, systemfeil, nødvendig rengjøring, sikker status) for alle sykehussenger i en institusjon til en database via en Bluetooth-ruter.
 

Merk: LCi er en utviklingspakke som krever betydelig programmeringsekspertise og god forståelse av UART- eller Bluetooth-kommunikasjon, og er kanskje ikke riktig for alle OEM-er. Klikk på "Les mer" for å kontakte teamet vårt, så drøfter vi gjerne ditt prosjekt i detalj. LCi er kompatibel med COL50, CO71, CO61 (utvalgte versjoner), CA63 og CO53 (utvalgte versjoner) via Bluetooth eller via kablet MDI-tilkobling med COL50, CO71, CO61, CO53 og CO65.

 

 Les mer om OneConnect
for dine LINAK produkter

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss