Kontakt oss her
IC Integrert styring
Reduser nedetiden og øk produktiviteten Få fordelen av én enkelt leverandør Spar tid med redusert kompleksitet Skreddersy bevegelsene til å passe det enkelt bruksområdet

MOVE SMARTER med IC™ aktuatorer

Våre integrerte styringer reduserer tiden som trengs til aktuatorinstallasjon, og styrker produktiviteten for alle typer bruk.

Reduser nedetiden og øk produktiviteten

  • Data tilgjengelig for feilutbedring og vedlikeholdsplanlegging
  • Datastøttede avgjørelser for kontinuerlig forbedring
Les mer

Få fordelen av én enkelt leverandør

  • Ett eneste kontaktpunkt som leverer alle komponenter
  • Velutprøvd og gjennomtestet LINAK løsning med full support
Les mer

Spar tid med redusert kompleksitet

  • Raskere utvikling og kortere tid frem til markedslansering
  • Færre komponenter reduserer monteringsfeil og feilfunksjoner
Les mer

Skreddersy bevegelsene til å passe det enkelt bruksområdet

  • Stort utvalg av grensesnitt for sømløs integrasjon med dine applikasjoner
  • Mange funksjoner for bevegelser som passer til dine behov
Les mer
LINAK IC integrert styring-logo
 

En LINAK® IC-aktuator med innebygd styring reduserer antallet eksterne komponenter og behovet for ytterligere elektronikkleverandører. Den har også et omfattende utvalg av grensesnitt og gir deg tilgang til produktivitetsøkende data – det hele levert av én enkelt leverandør du kan stole på. Våre IC-aktuatorer skaper merverdi over hele linjen ved å gi deg smartere bevegelser på alle trinn i produksjonen, fra utvikling, installasjon og integrasjon til skreddersydde bevegelser og forbedret produktivitet. Å velge en IC-aktuator fra LINAK for ditt neste prosjekt er en smart bevegelse fremover på mange måter:

 

Smartere bevegelser med redusert kompleksitet

– for raskere utvikling og produksjon

Klokke inne i rund pil som peker mot urviseren

Med våre IC-aktuatorer beveger du deg smart inn i fremtiden ved å akselerere F&U-prosessen og få produkter raskere ut på markedet. Ettersom en IC-aktuator gjør at du ikke trenger ekstern driftselektronikk, må det installeres færre komponenter. Det reduserer faren for monteringsfeil og funksjonsfeil, og gjør installasjon raskere. Dessuten blir det enklere å vedlikeholde eller skifte ut den elektriske aktuatoren. Kompleksiteten er redusert takket være en innebygd H-bro som styrer aktuatorens bevegelser i begge retninger.

 
 

Smartere bevegelser med fleksibel integrasjon

– som passer til alle bruksområder

Piler som peker oppover og nedover omgitt av et tannhjul

En IC-aktuator trenger naturligvis et grensesnitt. For å gjøre ting enklere for deg, har vi et stort utvalg industrigrensesnitt tilgjengelig for å forenkle utformingen og integreringen for deg – selv i komplekse systemer. De innebygde grensesnittene gjør det lettere å skreddersy aktuatorens bevegelser etter dine behov – og enklere å utnytte hele potensialet ved å spesifisere mer enn bare en enkel lineær bevegelse. Enten funksjonsbehovene er enkle eller komplekse, vil det være en smart bevegelse fremover å velge våre IC-aktuatorer.

 
 

Smartere bevegelser med dataovervåkning

– minimer nedetiden og øk produktiviteten

Skrå pil som peker oppover og viser en positiv utvikling

Dra fordelen av innebygd datakraft til overvåkning av tilstanden eller statusen på den elektriske aktuatoren via sensorene i den integrerte styringen. Dermed blir det lettere å utbedre feil og planlegge vedlikehold, slik at nedetiden reduseres. Takket være sensorverdiene kan aktuatoren beskytte seg selv mot høye temperaturer, økt strømforbruk osv. som kan være tegn på at inngrep er nødvendige. Aktuatoren lagrer historiske bruksdata, og basert på disse mønstrene kan du oppnå kontinuerlige forbedringer, gjøre bevegelsene smartere og optimere produktiviteten.

 
 

Smartere med en eneste leverandør

– en enkelt tilbyder du kan stole på

Pappeske med avkrysning

Når du får hele løsningen for lineær forflytning fra én leverandør, kan du optimere produktreisen fra utvikling til vedlikehold med velutprøvd og gjennomtestet teknologi basert på flere tiårs erfaring. I én smart bevegelse får du kontroll over alle enkeltprosessene, fra spesifikasjoner til sluttbrukerens tilfredshet.

 

Smartere elektriske aktuatorer har flere kommunikasjonsalternativer

Våre IC-aktuatorer har et bredt utvalg av industrielle og mobile grensesnitt, slik at du enkelt kan integrere intelligente og pålitelige bevegelser i eksisterende kontrollsystemer.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss