Kontakt oss her

Danfoss PLUS+1® – rask integrering av elektriske aktuatorer i tunge maskiner

Samarbeidet mellom LINAK® og Danfoss® gjør det mulig for ingeniører å innføre elektriske aktuatorer under utviklingen av intelligente terrengkjøretøyer og andre tunge kjøretøyer.

 

Hva er Danfoss PLUS+1?

PLUS+1 er en unik systemutviklingsplattform og et verktøy for ingeniører som utvikler intelligente terrengkjøretøyer for røffe omgivelser. Takket være et intuitivt programgrensesnitt med navnet PLUS+1® GUIDE kan utviklingsingeniører legge til, flytte, dra og slippe alle komponenter og deler som trengs for å oppfylle kravene til et moderne kjøretøy.

Ved å legge til den skreddersydde compliance-blokken i plattformen Danfoss PLUS+1, kan ingeniørene integrere elektriske aktuatorer når de designer tunge maskiner.

 

Tidsbesparelser under utviklings- og designfasen

Takket være et nært samarbeid mellom de to industrisegmentene LINAK TECHLINE® og Danfoss Power Solutions, gjør det nye tillegget til utviklingsverktøyet Danfoss PLUS+1 det mulig for ingeniører å tilføye elektriske aktuatorer når de designer intelligente terrengkjøretøyer og annet tungt maskineri.

Mange ingeniører som designer tunge maskiner for bygg og anlegg, mobilt landbruksutstyr og utendørs motorredskaper, benytter seg av plattformen Danfoss PLUS+1 i utviklingsfasen.

Takket være en serie av compliance-blokker, kan ingeniører benytte plattformen til å velge, dra og slippe komponenter når de designer nye maskiner, uten å måtte være eksperter på programvareutvikling.

PLUS+1-logo
 
 

Nesten like enkelt som Plug & Play

Grensesnittet som holder komponentene sammen kalles PLUS+1 GUIDE. Det er et utviklingsverktøy som eies av Danfoss Power Solutions, og som lar brukeren kombinere grafiske symboler og komponenter for å utvikle den komplette programvaren for kontrollsystemer i kjøretøyer. Denne typen modulbasert programmering gir utviklingsingeniørene langt flere muligheter og gjør det mulig å skape optimale løsninger både bedre og raskere enn tidligere.

 

En rask måte å tilføye elektriske aktuatorer på

LINAK aktuatorer er allerede fullstendig kompatible med CAN bus-systemer (via CAN SAE J1939), og enkle å integrere i moderne kjøretøyer som krever robuste løsninger for bevegelser/reguleringer. Etter mange års erfaring med å utforme løsninger for systemer som brukes under tøffe forhold, bringer LINAK nå den mest utprøvde og testede teknologien til plattformen Danfoss PLUS+1.

 

Vil du vite mer?

Kontakt ikon

Mer informasjon om PLUS+1 og PLUS+1 GUIDE finner du på Danfoss' nettsted. Hvis du vil vite mer om PLUS+1-kompatible aktuatorer, kan du lese det relevante avsnittet nedenfor. Du er også velkommen til å stille spesifikke spørsmål direkte til våre eksperter på LINAK TECHLINE.

Ta kontakt med oss nå

 
 
'Vi ser en sterk vekst på markedet for elektriske bevegelsesløsninger innen landbrukskjøretøyer, industriautomasjon, materialhåndtering og bygg og anlegg. Å gi utviklingsingeniører en enkel mulighet til å plukke og velge elektriske aktuatorer innenfor Danfoss PLUS+1-systemet er åpenbart nyttig – ikke bare for oss, LINAK og Danfoss, men også for kundene og ingeniørene om benytter verktøyet.'
Thomas Moeller, Applications Engineer hos LINAK, TECHLINE

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss