Kontakt oss her
Landbruk

Aktuatorløsninger for landbruk

Elektriske aktuatorer bidrar til å sikre god klimakontroll, optimal automatisert fôring og intelligent stall-/fjøsventilasjon over hele verden.

Fokus på bærekraftig landbruk gir helsegevinst

Moderne landbruk krever kunnskap om dyrevelferd, prosessplanlegging og prosessgjennomføring, samt optimalisering av løsninger. Bærekraftig produksjon, med frisk buskap og minimale tap, må gå hånd i hånd med økt effektivitet. Elektriske aktuatorløsninger bidrar til å:

  • Redusere svinn under fôring og kornhåndtering
  • Forbedre helsen til både dyr og mennesker i stall og fjøs
  • Øke effektiviteten med fleksible løsninger for aktuatorstyring

Dyrevelferd, optimalt innendørsklima, presis fôringsautomasjon og trygg kornbehandling er relatert til lønnsomme forretningsmodeller for moderne landbruk. Dyrehold og kornbehandling krever imidlertid fleksible og driftssikre styringssystemer. Kundetilpassede aktuatorløsninger gjør det trygt å åpne luker og heiser i kornanlegg og gir perfekt ventilasjon og klimakontroll i stall og fjøs.

Reduserer svinn av korn og fôr
For å holde seg i tet, må gårdbrukerne minimere svinn og få mest mulig ut av de tilgjengelige ressursene. Elektriske aktuatorer spiller en viktig rolle i støvfylte kornanlegg. Ved installering i heiser og sjalteventiler bidrar de til å perfeksjonere råvarer og minimalisere svinn. Det samme gjelder ved fôringsautomasjon, der gårdbrukerne stadig må kunne optimalisere fôrmengden og fôringshastigheten.

Perfekte forhold i stall/fjøs.
Akkurat som mennesker, trenger buskap optimale forhold for å trives. LINAK aktuatorløsninger kan integreres sømløst med de aller fleste typer stall-/fjøsventilasjon og systemer for klimakontroll. De kan justere ventiler og ventilasjonsspjeld, samt åpne luker. Elektriske aktuatorer er dokumentert å fungere i tøffe omgivelser og påvirkes ikke av støv, fuktighet eller vannsprut. De gir bonden tilbakemelding og alarmerer ved eventuelt strømbrudd.

Optimal effektivitet med fleksible løsninger
Elektriske aktuatorer bruker ikke bare mindre energi; de krever også lite eller intet vedlikehold gjennom hele levetiden. Dette bidrar til å redusere kostnader, minimere nedetid og bedre produksjonen. Feedback fra aktuatoren hjelper til med å opprettholde optimal posisjon. LINAK løsninger er så fleksible at de enkelt kan tilpasses alle ulike bruksområder eller utstyr innenfor moderne landbruk.

 
Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Filer

Fokus på løsninger for ventilasjon og gårdsdrift

En elektrisk aktuator fra LINAK er et opplagt valg for tøffe forhold med fuktighet, støv og temperaturendringer. Vi vet hvor viktig det er for gårdbrukeren å ha et velfungerende ventilasjonssystem.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss