Kontakt oss her
Landbruk

Systemer til fôringsautomasjon

Integrering av intelligente elektriske aktuatorer i systemer til fôringsautomasjon, gjør at gårdbrukeren kan spesifisere fôrmengden og overvåke husdyrene under fôringen.

Fôringsautomasjon

Bedre fôringsautomasjon med aktuatorløsninger

Fôringstiden kan være ganske hektisk for gårdbrukerne. Spesielt på store gårder der der det brukes varierende mengder, typer eller blandinger av fôr. Noen dyr krever spesialfôr på grunn av sykdom eller drektighet, mens andre må fôres samtidig. Når kontrollsystemet for fôringsautomasjon omfatter tilpassede elektriske aktuatorløsninger, kan du tilby gårdbrukerne:

  • Presis automasjon av fôrtilførsel
  • Enklere fôringsprosess som frigir tid til overvåking av dyrene
  • Miljøvennlig løsning som er kompatibel med de fleste kontrollsystemer og krever lite vedlikehold

Det tar tid å jobbe seg gjennom fjøset under fôringen. Det gjelder spesielt store gårder der dyrenes alder og tilstand kan variere mye og de har behov for forskjellige fôrblandinger. Elektriske aktuatorløsninger beveger på ventiler i fôringsenheter og fôrventiler. De sistnevnte er ofte plassert på steder som er utenfor gårdbrukerens rekkevidde, noe som gjør elektriske løsninger sikrere og mer praktisk.

Optimaliser fôrtilførselen og reduser svinn
Moderne fôringsautomasjon gir gårdbrukerne mulighet til å blande en porsjon fôr til hvert dyr, og med en LINAK aktuatorløsning kan fôret gis til dyrene etter en plan. LINAK aktuatorer er kompatible med de fleste fôringssystemer og gir feedback som bidrar til redusert svinn ved strømbrudd eller nødstans.

Gårdbrukeren får frigitt tid til overvåking av dyrene
Intelligente aktuatorløsninger muliggjør automatiserte fôringssystemer med koordinert utslipp fra fôrbeholderne. Dette gir gårdbrukerne mer tid til å overvåke dyrene under fôringen og til å holde visse dyr under observasjon - f.eks. ved sykdom.

Opplev en pålitelig og miljøvennlig løsning som trenger lite vedlikehold
Elektriske aktuatorer har ingen slanger, pumper eller kompressorer. De har derfor ingen svake punkter, og det kan ikke oppstå oljelekkasje som kan forurense fôret. LINAK løsninger er enkle både å tilpasse og installere og trenger nesten ikke noe vedlikehold. Aktuatorene blir grundig testet for å fungere under tøffe, støvete eller våte forhold og for å tåle vasking.

Les mer
Lineær aktuator LA25
Aktuatorløsninger fra LINAK® -- automatiserte fôringssystemer for optimal produksjon play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - automatiserte fôringssystemer for optimal produksjon

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på løsninger for ventilasjon og gårdsdrift

En elektrisk aktuator fra LINAK er et opplagt valg for tøffe forhold med fuktighet, støv og temperaturendringer. Vi vet hvor viktig det er for gårdbrukeren å ha et velfungerende ventilasjonssystem.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Aktuatorløsninger for landbruk

Elektriske aktuatorer bidrar til å sikre god klimakontroll, optimal automatisert fôring og intelligent stall-/fjøsventilasjon over hele verden.

Les mer

Videoer om fôringsautomasjon

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt til fôringsautomasjon. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss