Teknologi og trender

TECHLINE testing - robust og pålitelig

Aktuatoren er bare én av mange komponenter i et produkt, men hos TECHLINE® vet vi at den har stor betydning for deg og kundene dine. Ikke en eneste aktuator forlater LINAK® før den har gjennomgått en 100 % funksjonstest.

Forskjellige tester har blitt utført, avhengig av type aktuator. Kontakt vår lokale representant eller ta en titt på dataarket for den aktuelle aktuatoren for å få en oversikt over testene. 
Dette er din garanti for at en løsning basert på LINAK TECHLINE elektriske aktuatorsystemer, er en pålitelig løsning som vil fungere i år etter år.

Klimatest
I klimatesten blir det testet at aktuatorene fungerer i ekstreme temperaturer og under forhold med raske temperaturendringer. I noen tester må aktuatorene ha full funksjonalitet etter å ha vært utsatt for temperaturer fra +100°C til -30°C gjentatte ganger.

Værbeskyttelse
I værbeskyttelsestesten tester man motstandsdyktigheten mot både støv og vann. TECHLINE-sortimentet omfatter også en rekke elektriske aktuatorer som blir testet med tanke på å tåle høytrykksvasking. 

Saltspraytest
I saltspraytesten utsettes aktuatoren for opptil 500 timer med veksling mellom saltsprøyting og oppbevaring i fuktige omgivelser.

Kjemikalietest
Evnen til å tåle relevante kjemikalier blir testet ved å utsette aktuatoren for forbindelser som diesel, hydraulikkolje, ureanitrogen, gjødsel, flytende kalk osv.

Elektriske tester
Alle elektriske deler, som strømforsyning, strømledning, datakabler og kontrollsignaler, blir testet. Elektrisk immunitet blir testet i henhold til industristandarder, som radiostøy, elektrisk utladning og støt.

Mekaniske tester

  • Vibrasjon – Aktuatoren må tåle kontinuerlig vibrasjon i tre retninger.
  • Støt – Støttesten utsetter aktuatoren for  tre slag på opptil 100 G i  seks retninger.
  • Skumping – Aktuatoren utsettes for skump på opptil 40 G i seks retninger, flere hundre ganger.
Dersom du ønsker å vite mer om testingen til LINAK, kan du se en video nedenfor.

Videoer

play-icon

Uknuselig

play-icon

Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK TECHLINE-segmentet

play-icon

LINAK TECHLINE R&D og produksjon – Behind the scenes

Filer

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Move for the future

Lær mer om bevegelse i fremtiden med IC aktuatorer.

Move on - go electric!

Lær om fordelene ved aktuatorløsninger i forhold til hydrauliske systemer.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.