Kontakt oss her
Teknologi og trender

Omfattende testing - stol på din industrielle aktuator

I hver applikasjon er aktuatoren bare én komponent av mange. På LINAK forstår vi imidlertid fullt ut at den er av største betydning for deg og dine kunder. Ikke en eneste aktuator forlater produksjonsanlegget før den har gjennomgått en fullstendig funksjonstest. Det er derfor du kan stole på din LINAK aktuator.

Testing - TECHLINE Teknologi og trender

LINAK® aktuatorer som brukes i industrielle applikasjoner må alltid fungere perfekt. For å sikre dette, er våre aktuatorer testet meget grundig og helt ut i det ekstreme. Dette er din garanti for at en løsning basert på LINAK elektriske aktuatorer, er en pålitelig løsning som vil fungere i mange år.

 

Ytelsestest – vibrasjoner og støt
Dette er en viktig test, da det sikrer at aktuatorene kan yte effektivt ved konstant vibrasjon i terrengbasert utstyr og annet maskineri.

På LINAK tester vi alltid mer enn det som kreves for å sikre høy produktkvalitet og pålitelighet.

 
 

Ytelsestest - mekanisk holdbarhet
Ved å teste en aktuators mekaniske holdbarhet sikrer du at du kan stole på at aktuatoren yter optimalt i hele levetiden. Alle aktuatorer, uavhengig av størrelse og modell, blir utsatt for holdbarhetstester. Og vi satser alltid på så mange sykluser som mulig.

 
 

Klimatest - kapslingsgrad (IP)
Det er avgjørende at LINAK industriaktuatorer kan motstå og fungere pålitelig i miljøer der de er utsatt for vann, støv og i noen tilfeller høytrykksrengjøring ved høye temperaturer. Det er derfor vi tester kapslingsgraden.

 
 

Klimaforsøk – salt og kjemikalier
For å sikre en lang levetid for industriaktuatorer i svært korrosive miljøer, utsetter vi aktuatorene for skadelige effekter av salt og kjemikalier i et fuktig miljø - en kombinasjon som virkelig setter aktuatorene på prøve.

 
 
Klimatest – temperatur og fuktighet

Klimatest – temperatur og fuktighet
Testing i miljøer med varierende temperaturer og fuktighet sikrer pålitelig ytelse av aktuatorer under selv de barskeste klimatiske forhold. Også spesielle testmønstre som dunk-tester brukes til å dekke svært krevende applikasjoner i testplanen.

 
 
Elektromagnetisk kompatibilitet - EMC

Elektromagnetisk kompatibilitet - EMC
LINAK industriaktuatorer er testet for elektromagnetisk kompatibilitet i samsvar med et bredt spekter av industristandarder. Dette er gjort for å sikre aktuatorenes immunitet mot elektromagnetiske forstyrrelser, og for å bekrefte at stråling aktuatoren ikke påvirker det industrielle maskineriet.

 
 

For å få en komplett testoversikt over en bestemt industriaktuator, kan du lese aktuatordatabladet, eller lese mer i den generiske TECHLINE testprogram-mappen.


LINAK Actuator Academy™

Actuator Academy™
Les om det som gjør en aktuator ideell i industrimaskiner og bli kjent med teknologien.

Velkommen til LINAK Actuator Academy™.

 
Test av kapslingsgraden til elektriske aktuatorer for industriell bruk play-icon

Test av kapslingsgraden til elektriske aktuatorer for industriell bruk

Salt- og kjemikalie-tester av elektriske aktuatorer for industriell bruk play-icon

Salt- og kjemikalie-tester av elektriske aktuatorer for industriell bruk

Støttesting av elektriske aktuatorer for industriell bruk play-icon

Støttesting av elektriske aktuatorer for industriell bruk

Mekanisk holdbarhetstest av elektriske aktuatorer for industriell bruk play-icon

Mekanisk holdbarhetstest av elektriske aktuatorer for industriell bruk

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.