Kontakt oss her
Mobilt landbruksutstyr

Løsninger for skurtreskere

LINAK elektriske aktuatorer kan justere alt fra stigbrett og deksler til stråskillere, slagerbroer og kuttere på skurtreskere.

Skurtreskere

Mange aktuatorløsninger for skurtreskere

Optimal ytelse og større innhøsting av høyere kvalitet er de viktigste ønskene fra dem som vil kjøpe skurtreskere. Dagens lovgivning stiller krav til mer bærekraftige og energieffektive produkter fra industrien. Det kan være utfordrende å oppfylle alle disse kravene. Bruk av elektriske aktuatorer vil imidlertid gi deg en rekke fordeler:

  • Holdbare og vedlikeholdsfrie løsninger
  • Intelligent feedback for høyere effektivitet og sikkerhet
  • Miljøvennlige aktuatorer som bruker lite energi

Innhøsting er en stor belastning på maskineriet Det må takle alle slags forhold – regn, gjørme, stekende sol og støv fra avling og jord. Og uansett må skurtreskeren fungere uavbrutt som et fininnstilt presisjonsinstrument. På en skurtresker bidrar elektriske aktuatorer til justering av kornskrue, skjærebord, slagerbro og kuttere, samt ergonomiske komponenter.

Krev holdbare og vedlikeholdsfrie løsninger
LINAK aktuatorer blir grundig testet før de forlater fabrikken. Produktene blir testet med skumping, støt, vibrasjon, temperaturforandringer, fuktighet og støv, og til og med elektromagnetisk stråling, for å sikre at alle produkter er i samsvar med kriteriene for aktuelle sertifiseringer.

Intelligent feedback og høyere sikkerhet
Den integrerte elektronikken i LINAK aktuatorer gir designingeniørene detaljert feedback og mulighet for å fininnstille de automatiske justeringene inne i skurtreskeren. Når disse dataene overføres til hovedkontrollsystemet, kan føreren styre aktuatorene trådløst fra førerhuset. Dette gir betydelig høyere effektivitet og sikkerhet.

Vær kostnadseffektiv og miljøvennlig
Bruk av elektriske aktuatorer sparer deg ikke bare for kostnadene til vedlikehold, de gir deg også mer presis styring. Det lave energiforbruket – spesielt når aktuatorene er i standby-modus – innebærer at kjøretøyet ditt har et optimalt drivstofforbruk og totalt sett blir mer miljøvennlig. Videre er det ingen risiko for forurensende oljelekkasje fra slanger.   


Les mer
Lineær aktuator LA36
Lineære aktuatorløsninger for skurtreskere play-icon

Lineære aktuatorløsninger for skurtreskere

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på mobilt landbruksutstyr

Denne brosjyren beskriver løsningene og fordelene som LINAK har gitt landbruksbransjen i over 25 år.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Løsninger for mobilt landbruksutstyr

Elektriske aktuatorer fra LINAK gjør det enklere for deg å gi bevegelse til dine produkter og gir mulighet for renere og mer driftsikre landbruksmaskiner over hele verden.

Les mer

Videoer om skurtreskere

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i skurtreskere. Se videoene våre og bli inspirert.

Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK® TECHLINE®-avdelingen play-icon

Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK TECHLINE-segmentet

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss