LINAKs retningslinjer for personvern


Les nøye gjennom våre retningslinjer for personvern. Fortsetter du å bruke tjenestene våre, regner vi med at du har godtatt vilkårene i retningslinjene for personvern.

Takk for at du tar deg tid til å lese våre retningslinjer for personvern. Formålet med disse retningslinjene er å forklare hva slags, hvordan og hvorfor vi innhenter informasjon når du kommuniserer med oss, bruker tjenestene våre eller er inne på nettstedet vårt. Vi beskriver også de spesifikke måtene vi bruker og videreformidler informasjonen på. Vi respekterer fullt ut alle ønsker om fortrolighet med hensyn til personopplysninger som blir videregitt til oss, og vi er klar over behovet for å beskytte og håndtere alle personopplysninger som vi mottar, på en korrekt måte. Vi vil aldri selge opplysninger om deg og andre brukere.

Hvem er vi?
LINAK-gruppen er et internasjonalt selskap som designer og produserer elektriske lineære aktuatorsystemer. LINAK A/S har hovedkontor i Guderup i Danmark og er representert i flere land verden over gjennom enten datterselskaper eller distributører. Du finner en oversikt over selskapene i LINAK-gruppen her: LINAK datterselskaper og forhandlere over hele verden.

Nettstedet styres av LINAK A/S med mindre det er angitt i vilkårene eller på annen måte at det styres av en annen LINAK-enhet.

Hva slags personopplysninger innhenter vi om deg?
LINAK innhenter personidentifiserbar informasjon som navn, adresser, e-postadresser, telefonnumre (hvis oppgitt), samt hvilken interesse du har av produktene våre. Denne typen opplysninger innhentes bare når du frivillig oppgir dem til oss og/eller når du har gitt samtykke til det.

Vi kan innhente andre typer opplysninger på forskjellige måter: LINAK registrerer informasjon som er oppgitt via kontaktskjemaet på nettsidene for å kunne behandle kommentarer, spørsmål eller forslag fra deg eller når du abonnerer på våre nyhetsbrev.

Vi innhenter automatisk opplysninger om dine besøk på og din bruk av nettstedet vårt. Personopplysningene kan omfatte IP-adresse, operativsystem og plattform, type nettleser, surfeaktivitet og andre opplysninger om hvordan du har vært i kontakt med nettstedet, for eksempel klikk på annonser fra LINAK før du gikk til våre nettsider og/eller kontaktskjemaer.

Vi samarbeider med tredjeparter (deriblant forretningspartnere, underleverandører, samt leverandører av analyser eller søkeinformasjon) og kan motta anonym informasjon fra dem. Vår distributør av online nyhetsbrev sporer dine aktiviteter når du åpner nyhetsbrevet.

Vi ber deg vennligst unngå å sende oss følsomme personopplysninger som for eksempel opplysninger knyttet til rase eller etnisk opprinnelse, politiske oppfatninger, religion eller annen tro, helse, biometriske eller genetiske egenskaper, kriminell bakgrunn eller medlemskap i fagforeninger. Vi vil ikke innhente slike opplysninger fra deg uten at du samtykker til det eller vi er lovpålagt å gjøre det.

Virksomheten vår og tilknyttede tjenester samt nettsidene har ikke til formål og er ikke utformet for å tiltrekke seg barn.

Hvordan vi kan bruke personopplysningene dine:
Opplysningene kan bli behandlet til følgende formål:

  • For å kontakte deg vedrørende salg og tjenester
  • For å oppfylle våre forpliktelser i henhold til eventuelle kontrakter som er inngått mellom deg og oss, og for å tilby deg produkter og tjenester som du etterspør fra oss
  • For å gjennomføre spørreundersøkelser om hvordan vi kan levere en bedre tjeneste til deg
  • For å forbedre våre tjenester
  • For å tilpasse og optimalisere våre markedsaktiviteter slik at du får informasjon bare innenfor ditt interesseområde
  • For andre formål som du har bedt om direkte

Hvem vi deler personopplysningene dine med:
LINAK kan videreformidle personopplysningene dine internt til et selskap i LINAK-gruppen for den bruken og de formålene som er angitt ovenfor. Begrunnelsen er at vi tar mål av oss til å gi deg best mulig service.

Vi kan også videreformidle personopplysningene dine til tredjeparter, når vi:

  • Benytter tredjeparter til å drive nettstedet og andre tjenester
  • Benytter et eksternt e-postmarkedsføringssystem til å håndtere nyhetsbrev vedrørende ulike markedsførings- og salgsemner
  • Benytter tredjeparter i forbindelse med arrangementer som du melder deg på, for å gjøre det enklere for deg å delta
  • Håndterer personopplysningene dine i CRM-systemet vårt
  • Behandler ordrer i ERP-systemet vårt ved hjelp av et minimum av personopplysninger
  • Samarbeider med eksterne logistikkleverandører og andre tjenesteytere
  • Benytter et eksternt kundeopplevelsessystem til å innhente tilbakemelding om hvordan LINAK presterer
  • Når vi er forpliktet til å videreformidle dine personopplysninger i henhold til lover og forskrifter, noe som kan omfatte lover utenfor landet der du er bosatt

LINAK benytter tredjeparts databehandlere. Disse samarbeider med oss når det gjelder levering av innholdet og tjenestene som du ber om. I arbeidet med dette sørger de for at opplysningene blir behandlet fortrolig gjennom nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak. Våre sikkerhetsforanstaltninger blir regelmessig oppdatert i tråd med den tekniske utviklingen.

Hvordan vi bruker cookies og tredjepartsforbindelser på nettsidene våre:
Vi behandler data som er innsamlet med bruk av cookies, for å:

  • Drifte, utvikle og optimere ytelsen og brukeropplevelsen av nettstedet og tjenestene
  • Foreta kunde- og brukeranalyser og segmentering for å få en bedre forståelse av brukerne og kunne levere bedre og skreddersydde tjenester til brukerne
  • Utarbeide statistikk
  • Tilrettelegge for personrettet annonsering: Vi og våre annonseringspartnere bruker sporingsverktøy for sosiale medier, som Facebook Pixel og LinkedIn Pixel. Vi innhenter opplysninger når du bruker vårt nettsted, for å finne ut hvordan våre tilbud på internett blir brukt. Vi bruker denne informasjonen og annen personlig informasjon for å forbedre våre tjenester og for personrettet annonsering

Du finner mer informasjon om cookies i vår cookieerklæring, som du finner på nettstedet vårt. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake ditt samtykke til cookies og tredjepartsforbindelser via cookieerklæringen på nettstedet vårt.

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. ("Google"). Google Analytics benytter såkalte “cookies", som er tekstfiler som lagres på datamaskinen din for å analysere din bruk av nettstedet. Informasjonen som genereres av cookien vedrørende din bruk av nettstedet, overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der.

Vi bruker også Google Ads i vår markedsføring for å vurdere hvorvidt våre produkter og tjenester kan være av interesse for deg. Når du som bruker klikker på en annonse, vil Google plassere en cookie på din enhet. Ved hjelp av denne teknologien mottar Google, og vi som Googles kunde, informasjonen som du har klikket på i en annonse og ble ledet til vårt nettsted. Informasjonen blir kun brukt for analysering og optimalisering av våre annonser. Vi kan ikke identifisere deg som besøker på nettsiden før du velger å registrere deg for vårt nyhetsbrev eller sender inn et kontaktskjema eller lignende. Dersom du ikke ønsker dette, bør du velge det bort under våre cookieinnstillinger. Vi vil imidlertid fortsette å motta anonym statistisk informasjon om besøk på nettstedet. For mer informasjon, vennligst se LINK.

Google Tag Manager er en løsning som drives av Google og som gjør at nettstedstagger kan håndteres av et grensesnitt, som vi bruker på vår nettside. Selve Tag Manager-verktøyet (som implementerer taggene) er et cookieløst domene som ikke registrerer personopplysninger. Verktøyet gjør at andre tagger aktiveres, og disse kan registrere opplysninger under visse omstendigheter. Google Tag Manager har ikke tilgang til denne informasjonen.
Du finner mer informasjon i brukervilkårene for dette produktet på: https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/.

Vi benytter Google-tjenesten reCAPTCHA for å beskytte nettstedet vårt mot spam og misbruk. Tjenesten benytter avanserte risikoanalyseteknikker til å skille mennesker fra roboter. Dette plugin-spørreverktøyet omfatter sending av IP-adressen og muligens også andre opplysninger som Google krever i forbindelse med reCAPTCHA-tjenesten. Til dette formålet vil din informasjon bli formidlet til og brukt av Google. IP-adressen din blir anonymisert. Det er bare i eksepsjonelle tilfeller at den fullstendige IP-adressen blir overført til en Google-server i USA og avkortet der, og IP-adressen din skal ikke flettes sammen med øvrige opplysninger fra Google. Denne innhentingen av opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Ved å bruke reCAPTCHA-tjenesten samtykker du i Googles behandling av dine opplysninger på den måten og til de formålene som er angitt ovenfor. Du finner mer informasjon om Googles retningslinjer for personvern på: https://policies.google.com/privacy.

Hvordan vi bruker plattformer for sosiale medier:
For å optimalisere våre aktiviteter på plattformer for sosiale medier, som LinkedIn og Facebook, bruker vi verktøy som ledende annonser og Facebook Custom Audiences, som betyr at vi betaler plattformen for at den skal hjelpe oss å finne relevante personer å målrette innholdet mot, basert på registrerte interesser eller tidligere besøkte sider som er innsamlet av plattformen. Kriteriene som blir brukt for målretting av innholdet, er enten opprettet av oss eller av plattformen for det sosiale mediet. Slike sponsede annonser er markert med "Sponset" i plattformen for det sosiale mediet. Dersom du interagerer med våre innlegg, vil vi registrere denne kommunikasjonen.

Hvor lenge vi lagrer opplysningene dine:
LINAK lagrer personopplysningene dine bare så lenge det er rimelig nødvendig til formålet som de er innhentet for. LINAK kan bli nødt til å lagre opplysninger for å oppfylle rettslige krav. Vi kan lagre opplysninger i anonymisert form til statistiske formål i motsetning til å slette opplysningene.

Hvordan vi beskytter opplysningene dine:
Vi har tatt hensiktsmessige tekniske og driftsmessige sikkerhetsforholdsregler for å beskytte dine opplysninger mot å bli utilsiktet eller tilsiktet manipulert, tapt, ødelagt eller at uautoriserte personer skal få tilgang til dem. Våre sikkerhetstiltak blir regelmessig gjennomgått. Vi vil oppdatere disse tiltakene for å holde følge med teknologiske fremskritt.

Dine rettigheter:
Du kan når som helst velge å ikke motta markedsføringsrelatert e-post fra oss. Du må da benytte avregistreringslenken i markedsføringsmaterialet. Vi vil da etterkomme forespørselen umiddelbart. Du må aktivt slette Sitecore-cookien på PC-en din. Hvis du ikke gjør det, vil LINAK fortsette å motta statistiske opplysning om dine besøk på nettstedet vårt, og dette vil bli koblet til ditt navn og din e-postadresse i vårt system.

Hvis du har kommentarer eller spørsmål knyttet til vår behandling av personopplysningene dine, eller hvis du ønsker å få tilgang til, oppdatere, endre eller slette noen av personopplysningene, kan du kontakte oss her.

Postadressen vår er:
LINAK A/S
Smedevænget 8, Guderup
6430 Nordborg
Danmark
Selskapsregistreringsnummer 66365328

Hvis du mener at vi behandler eller har behandlet dine personopplysninger ulovlig, kan du klage til den danske tilsynsmyndigheten for personvern: Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK - 1300 København K, eller til tilsynsmyndigheten i ditt hjemland.

Endringer:
Vi kan komme til å endre disse retningslinjene for personvern fra tid til annen. Alle oppdateringer og endringer vil bli lastet opp på nettsidene.

Sist oppdatert:
22. oktober 2018.