LINAK Retningslinjer for personvern

Les nøye gjennom våre retningslinjer for personvern. Dersom du fortsetter å bruke tjenestene våre, regner vi med at du har godtatt vilkårene og betingelsene i våre retningslinjer for personvern.

Takk for at du tar deg tid til å lese våre retningslinjer for personvern. Formålet med disse retningslinjene er å forklare hva slags, hvordan og hvorfor vi innhenter informasjon når du kommuniserer med oss, bruker tjenestene våre eller er inne på nettstedet vårt. Vi beskriver også de spesifikke måtene vi bruker og videreformidler informasjonen på. Vi respekterer fullt ut alle ønsker om fortrolighet med hensyn til personopplysninger som blir videregitt til oss, og vi er klar over behovet for å beskytte og håndtere alle personopplysninger som vi mottar, på en korrekt måte. Vi vil aldri selge opplysninger om deg og andre brukere.

Hvem er vi?
LINAK Group er et internasjonalt selskap som designer og produserer elektriske lineære aktuatorsystemer. LINAK A/S har hovedkontor i Guderup i Danmark og er representert i flere land verden over gjennom enten datterselskaper eller distributører. Du finner en oversikt over selskapene i LINAK Group her: LINAK datterselskaper og forhandlere over hele verden .

 Nettstedet styres av LINAK A/S med mindre det er angitt i vilkårene eller på annen måte at det styres av en annen enhet under LINAK.

Hva slags personopplysninger innhenter vi om deg?
LINAK innhenter personidentifiserbar informasjon som navn, adresser, e-postadresser, telefonnumre (hvis oppgitt), samt hvilken interesse du har av produktene våre. Denne typen opplysninger innhentes bare når du frivillig oppgir dem til oss og/eller når du har gitt samtykke til det.

Vi kan innhente andre typer opplysninger på forskjellige måter: LINAK registrerer informasjon som er oppgitt via kontaktskjemaet på nettsidene for å kunne behandle kommentarer, spørsmål eller forslag fra deg eller når du abonnerer på våre nyhetsbrev.

Vi innhenter automatisk opplysninger om dine besøk på og din bruk av nettstedet vårt. Personopplysningene kan omfatte IP-adresse, operativsystem og plattform, type nettleser, surfeaktivitet og andre opplysninger om hvordan du har vært i kontakt med nettstedet, for eksempel klikk på annonser fra LINAK før du gikk til våre nettsider og/eller kontaktskjemaer.

Vi samarbeider med tredjeparter (deriblant forretningspartnere, underleverandører, samt leverandører av analyser eller søkeinformasjon) og kan motta anonym informasjon fra dem. Vår distributør av online nyhetsbrev sporer dine aktiviteter når du åpner nyhetsbrevet.

Vi ber deg vennligst unngå å sende oss følsomme personopplysninger som for eksempel opplysninger knyttet til rase eller etnisk opprinnelse, politiske holdninger, religion eller annen tro, helse, biometriske eller genetiske egenskaper, kriminell bakgrunn eller medlemskap i fagforeninger. Vi vil ikke innhente slike opplysninger fra deg uten at du samtykker til det eller vi er lovpålagt å gjøre det.

Virksomheten vår og tilknyttede tjenester samt nettsidene har ikke til formål og er ikke utformet for å tiltrekke seg barn.

Hvordan vi kan bruke personopplysningene dine:
Personopplysningene dine kan bli behandlet til følgende formål:

  • For å kontakte deg vedrørende salg og tjenester
  • For å oppfylle våre forpliktelser i henhold til eventuelle kontrakter som er inngått mellom deg og oss, og for å tilby deg produkter og tjenester som du etterspør fra oss
  • For å kontakte deg vedrørende arrangementer og invitasjoner til varemesser
  • For å gjennomføre spørreundersøkelser om hvordan vi kan levere bedre tjenester til deg
  • For å forbedre våre tjenester
  • For å tilpasse og optimalisere våre markedsaktiviteter slik at du får informasjon bare innenfor ditt interesseområde, eller
  • For andre formål som du har bedt om direkte.

Hvem vi deler personopplysningene dine med:
LINAK kan videreformidle personopplysningene dine internt til et hvilket som helst selskap i LINAK Group for den bruken og de formålene som er angitt ovenfor. Begrunnelsen er at vi ønsker å gi deg best mulig service. Personopplysningene dine blir bare delt med ansatte som trenger tilgang til personopplysningene for å kunne utføre arbeidsoppgavene sine.

Vi kan også videreformidle personopplysningene dine til tredjeparter når vi:

  • Benytter tredjeparter til å drive nettstedet vårt og andre tjenester
  • benytter et eksternt e-postmarkedsføringssystem til å håndtere nyhetsbrev vedrørende ulike markedsførings- og salgsemner,
  • Benytter tredjeparter i forbindelse med arrangementer som du melder deg på, for å gjøre det enklere for deg å delta
  • Håndterer personopplysningene dine i CRM-systemet til LINAK Group
  • Behandler ordrer i ERP-systemet til LINAK Group ved hjelp av et minimum av personopplysningene dine
  • Samarbeider med eksterne logistikkleverandører og andre tjenesteytere
  • Benytter et eksternt kundeopplevelsessystem til å innhente tilbakemelding om hvordan LINAK presterer, eller
  • når vi er forpliktet til å videreformidle dine personopplysninger i henhold til lover og forskrifter, noe som kan omfatte lover utenfor landet der du er bosatt.

LINAK benytter tredjeparts databehandlere. Disse samarbeider med oss når det gjelder levering av innholdet og tjenestene som du ber om. I arbeidet med dette sørger de for at opplysningene blir behandlet fortrolig gjennom nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak. Våre sikkerhetsforanstaltninger blir regelmessig oppdatert i tråd med den tekniske utviklingen.

Personopplysningene dine vil også bli behandlet av våre eksterne partnere utenfor EU. Vi benytter de juridiske sikkerhetstiltakene som kreves, i disse datautvekslingene med tjenestepartnere fra land utenfor EU.

Hvordan vi bruker cookies og tredjepartsforbindelser på nettstedet vårt:
Vi behandler data som er innsamlet ved bruk av cookies, for å:

  • Drifte, utvikle og optimere ytelsen og brukeropplevelsen av nettstedet og tjenestene
  • Innhente anonyme tilbakemeldinger og bruksdata for å styrke vår forståelse av brukerene og for å tilby bedre og tilpassede nettstedtjenester.
  • Styrke sikkerheten og blokkere eventuell spam
  • Utarbeide statistikk
  • Tilrettelegge for personrettet annonsering Vi og våre annonseringspartnere bruker sporingsverktøy for sosiale medier, som Facebook Pixel og LinkedIn Pixel, eller
  • når vi innhenter opplysninger når du bruker vårt nettsted, for å finne ut hvordan våre tilbud på internett blir brukt. Vi bruker denne informasjonen og annen personlig informasjon for å forbedre våre tjenester og for personrettet annonsering på forskjellige plattformer.

Du finner mer informasjon om cookies i vår cookieerklæring, som du finner på nettstedet vårt. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake ditt samtykke til cookies og tredjepartsforbindelser via cookieerklæringen på nettstedet vårt.

I noen land kan det hende vi sender deg markedsføringsmateriell for lignende produkter som du har bestilt tidligere. Du kan imidlertid når som helst stanse slik kommunikasjon ved å melde deg av.

Dersom du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil vi bruke ClickDimensions til å sende e-post med nyhetsbrev, og dette omfatter nettsporing. Sporing gir oss innsikt i hvorvidt du har tilgang til nettstedet vårt via linker i nyhetsbrevet og i hvordan du bruker nettstedet vårt. Vi kan se hvilke sider du har klikket på og hvor lenge du har vært inne på en side. Dette hjelper oss til å bedre forstå ditt behov som bruker av vårt nettested og gjør det mulig for oss å vedlikeholde og utvikle nettstedet vårt i samsvar med brukernes behov. Gjennom sporing kan vi også identifisere en eventuell interesse for bestemte produkter, og det kan hende at vi kontakter deg for å følge opp dette. Du kan velge bort ClickDimensions nettsporing via informasjonskapsler i vår cookieerklæring. Se ClickDimensions Retningslinjer for personvern for nærmere informasjon.

Hvordan vi bruker plattformer for sosiale medier:
For å optimalisere våre aktiviteter på plattformer for sosiale medier, som LinkedIn og Facebook, bruker vi verktøy som ledende annonser og Facebook Custom Audiences, som betyr at vi betaler plattformen for at den skal hjelpe oss å finne relevante personer å målrette innholdet mot, basert på registrerte interesser eller tidligere besøkte sider som er innsamlet av plattformen. Kriteriene som blir brukt for målretting av innholdet, er enten opprettet av oss eller av plattformen for det sosiale mediet. Slike sponsede annonser er markert med "Sponset" i plattformen for det sosiale mediet. Dersom du interagerer med våre innlegg, vil vi registrere denne kommunikasjonen.

Hvor lenge vi lagrer opplysningene dine:
LINAK lagrer personopplysningene dine bare så lenge det er rimelig nødvendig til formålet som de er innhentet for. LINAK kan bli nødt til å lagre opplysninger for å oppfylle rettslige krav. Vi kan lagre opplysninger i anonymisert form til statistiske formål i motsetning til å slette opplysningene.

Hvordan vi beskytter opplysningene dine:
Vi har tatt hensiktsmessige tekniske og driftsmessige sikkerhetsforholdsregler for å beskytte dine opplysninger mot å bli utilsiktet eller tilsiktet manipulert, tapt, ødelagt eller at uautoriserte personer skal få tilgang til dem. Våre sikkerhetstiltak blir regelmessig gjennomgått. Vi vil oppdatere disse tiltakene for å holde følge med teknologiske fremskritt.

Dine rettigheter:
Du kan når som helst velge bort markedsføringsrelatert e-post fra oss ved å bruke linken Avmelding i e-posten. Vi vil da etterkomme forespørselen umiddelbart. Du må aktivt slette cookier på PC-en din. Hvis du ikke sletter cookien som er plassert av vår nettleverandør, Sitecore, vil LINAK fortsette å motta statistiske opplysninger om dine besøk på nettstedet vårt, og dette vil bli koblet til ditt navn og din e-postadresse i vårt system. Disse statistiske opplysningene vil bli slettet på forespørsel fra deg.

Hvis du har kommentarer eller spørsmål knyttet til vår behandling av personopplysningene dine, eller hvis du ønsker å få tilgang til, oppdatere, endre eller slette noen av personopplysningene, kan du kontakte oss her.

Postadressen vår er:
LINAK A/S
Smedevænget 8, Guderup
DK-6430 Nordborg
Danmark
Selskapets registreringsnummer: 66365328

Hvis du mener at vi behandler eller har behandlet dine personopplysninger ulovlig, kan du klage til den danske tilsynsmyndigheten for personvern: Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 København K, Danmark, eller til tilsynsmyndighetene i ditt hjemland.

Endringer:
Vi kan komme til å endre disse retningslinjene for personvern fra tid til annen. Alle oppdateringer og endringer vil bli lastet opp på nettsidene.

Sist oppdatert:
27. september 2019