Kontakt oss her
Dette er DESKLINE®
DESKLINE er et LINAK segment som fokuserer på pålitelige aktuatorløsninger for forskjellige typer bord, arbeidsstasjoner, kjøkken og mye mer. Alt er tilpasset ditt design, både funksjonelt og estetisk, og er enkelt å montere ved bruk av LINAK Plug & Play™.

Siden 1990 har LINAK bidratt til å omdefinere interiøret på moderne arbeidsplasser over hele verden, ved å utvikle elektriske systemer for høydejustering av skrivebord og arbeidsstasjoner - ofte i tett samarbeid med tilvirkere eller eksterne interiørdesignere.

Hos DESKLINE samarbeider vi tett med kundene våre for å utvikle nye og innovative, ergonomiske løsninger for kontorbord, arbeidsbenker og kjøkken. I tillegg til å ha en omfattende produktportefølje av aktuatorer og søyler av høy kvalitet, skaper LINAK nye standarder med teknologi som PIEZO™ og ZERO™, og ved å arbeide for å øke bruken av PVC-frie materialer i våre produkter. Vi ønsker både å bedre komforten for sluttbrukeren og å øke etterspørselen for ditt produkt.

Vi er også vertskap for initiativer som "Design Meets Movement", der noen av verdens mest kreative og innovative designere av justerbare møbler er involvert.

Filosofien bak dette samarbeidet har gitt LINAK DESKLINE en posisjon som ledende leverandør av justerbare løsninger av høy kvalitet. I dag kan vi glede oss over et meget godt globalt omdømme som en dedikert partner og konsulent med omfattende kunnskap om utstyr, forskrifter og markedet generelt.

LINAK DESKLINE er en individuell, strategisk forretningsenhet som drar nytte av ekspertisen fra datterselskaper og serviceorganisasjoner over hele verden.

Dersom du vil vite mer om DESKLINE aktuatorløsninger, kan du besøke nettsidene for segmentet DESKLINE eller for aktuelle bruksområder.

For ytterligere informasjon om LINAK Group, ber vi deg besøke www.linak.com/about.
Moving Is Living play-icon

Moving is living

Stand Up For Your Health play-icon

Stand up for your health

Kvinne som står ved et sitte/stå-bord med LINAK produkter. play-icon

Bedre helse med sitte/stå-bord

Vi introduserer Desk Frame 1 play-icon

Vi introduserer Desk Frame 1

Desk Frame 2 – den intuitive rammeløsningen play-icon

Desk Frame 2 – Den intuitive rammeløsningen

play-icon

Desk Panels DPG – Designet for å forme adferd

play-icon

Use your sit-stand desk better with Desk Control App

Kontorarbeider står ved et høydejusterbart bord drevet av en 3-trinns LINAK High-speed løftesøyle play-icon

DL PLUS™ High-speed løftesøyler

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Fokus på kjøkken

Ta kjøkkenet ditt til neste nivå. Det finnes ingen grenser for hvordan elektrisk bevegelse kan forbedre morgendagens kjøkken.

Fokus på stativer til display og monitor

Oppnå bedre kommunikasjon med elektrisk bevegelse av stativ for display og monitor - sluttbrukeren ser budskapet i øyehøyde.

Fokus på butikkinteriør

Med høydejusterbare disker som er satt i bevegelse av elektriske aktuatorer fra LINAK, kan alle ansatte velge en posisjon som er riktig for dem, når som helst og uansett hvilken oppgave de skal utføre.

Anti-Collision™ løsninger for bord

Beskytt det elektriske sitte/stå-bordet mot potensielle skader både på vei opp og på vei ned. Utforsk de sensitive Anti-Collision™ løsningene fra LINAK.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss