Kontakt oss her
Mediastativ

Løsninger for mediastativer

LINAK søylesystemer gir høyde- og vinkeljustering av monitorer i auditorier, utstillingslokaler, møterom og konferanserom, eller i private hjem.

Løftesøyler for mediastativer

Skoler og foretak ønsker å implementere interaktive skjermer og displayer for å fremme et kreativt miljø for læring og arbeid. Og privatpersoner ønsker en optimal TV-opplevelse hjemme i stuen. Implementering av en løsning fra LINAK i displayer, monitorstativer eller TV-er gir mulighet for jevn justering og gir deg en rekke fordeler.

  • Designfrihet med kompakte løsninger 
  • Pålitelige løft med sterke aktuatorer
  • Lydsvakt system som er enkelt å installere

Før i tiden var tavlen selve symbolet på kommunikasjon - i møterom og klasserom over hele verden. Hjemme så man på TV bare i stuen, og apparatet var vanligvis så tungt at det var umulig å flytte på. I dag gir LINAK søylesystemer enkel og jevn heving og justering av store displayer og skjermer, samt TV-er i private hjem – noe som muliggjør mer interaksjon på møter og i skoletimer, eller en optimal hjemmekino-opplevelse.

Behold designfriheten med kompakte løsninger
Vårt design er kompakt og robust. Uansett om du fremstiller møbler for private hjem eller setter opp interaktive og eksklusive møterom, har du full kontroll over ditt design. Med en LINAK batteriløsning slipper du løse strømkabler på gulvet. 

Du kan stole på våre kraftige og holdbare løsninger
Stadig større skjermer krever slitesterke løsninger for justerbare systemer, for eksempel i konferanserom. LINAK aktuatorer er grundig testet. De sørger for enkel og jevn heving av store og tunge skjermer - og det sørger de for i mange år.

Opplev et lydsvakt system som er enkelt å installere
LINAK produkter innebærer en lydsvak aktuatorløsning av høy kvalitet. Dessuten gjør vårt kompakte design at løsningen er enkel å montere i dine produkter. Det er faktisk ingen grunn til at ikke ditt mediastativ skal bli det beste på markedet.

 

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Fokus på stativer til display og monitor

Oppnå bedre kommunikasjon med elektrisk bevegelse av stativ for display og monitor - sluttbrukeren ser budskapet i øyehøyde.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss