Kontakt oss her

Dette er HOMELINE®

HOMELINE er et LINAK segment som omfatter komplette modulære aktuatorsystemer som er designet for å øke komforten og de ergonomiske egenskapene til komfortmøbler.

I over 30 år har LINAK levert markedsledende elektriske lineære aktuatorløsninger til mange forskjellige kundegrupper. Vår erfaring og kunnskap blir nå brukt til å øke komfortnivået for møbler i private hjem – primært komfortsenger og lenestoler med sokkel.

Hos LINAK har vi fokus på å konvertere nye idéer til elegante løsninger som gir merverdi til både forsknings- og utviklingsavdelinger, innkjøpere og designere samt sluttbrukerne: forhandlere og forbrukere. Resultatet er kraftige og pålitelige, men likevel lydsvake aktuatorsystemer som har et kompakt design som kan integreres sømløst i de fleste typer møbeldesign.

Vi fokuserer på å forbedre produkter slik at kundene våre får et konkurransefortrinn. Det er for eksempel mulig å tilpasse alle betjeninger - også appen - slik at den presenterer kundens varemerke. Vi tilbyr også et konfigurasjonsverktøy for konfigurering av aktuatorer hos kunden – nøyaktig etter behov. Dette er tidsbesparende for kunden i forsknings- og utviklingsprosessen.

Dette er bare noen få eksempler, som ble utviklet på bakgrunn av innspill fra forskjellige interessenter. På denne måten skaper vi virkelig nyttige løsninger som har funksjoner som ergonomiske og intuitive håndbetjeninger, parallellkjøring, Under Bed Light og mye mer.

HOMELINE omfatter også komplette systemløsninger – konfigurerbare aktuatorer, kontrollbokser, tilpasningsbare betjeninger og et stort utvalg av valgfrie funksjoner, som kontrollapp for smarttelefon , Under Bed Light og USB-porter. LINAK er faktisk en "one-stop-shop".

For mer informasjon om spesifikke aktuatorløsninger kan du besøke nettsiden for segmentet HOMELINE eller for aktuelle bruksområder.

For ytterligere informasjon om LINAK Group ber vi deg besøke www.linak.com/about.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Bed Control™ App – brukervennlig og kundespesifikk

Bruk Bed Control™ App for en ny og annerledes trådløs håndbetjening. Les brosjyren for å lære hvordan du kan tilpasse appen slik at den gjenspeiler ditt varemerke og det blir tydelig hvem som sørger for kundens komfort.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Hvorfor velge en justerbar seng?

Seks grunner til å anskaffe en elektrisk justerbar komfortseng - uansett alder. En elektrisk justerbar komfortseng er praktisk og fleksibel og gjør mange situasjoner i hverdagen mye mer komfortable.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.