Kontakt oss her

Dette er HOMELINE®

HOMELINE er et LINAK® segment som omfatter komplette modulære aktuatorsystemer som er designet for å forbedre komfort og ergonomi til møbler i privathjem – primært komfortsenger, lenestoler med sokkel og sofaer.

Hos LINAK har vi fokus på å konvertere nye idéer til elegante løsninger som gir merverdi til både forsknings- og utviklingsavdelinger, innkjøpere, designere, forhandlere og sluttbrukere. Resultatet er kraftige og pålitelige, men likevel lydsvake aktuatorsystemer som har et kompakt design som kan integreres sømløst i de fleste typer møbeldesign.

HOMELINE omfatter også komplette systemløsninger – konfigurerbare aktuatorer, kontrollbokser, tilpasningsbare betjeninger og et stort utvalg av valgfrie funksjoner, som kontrollapp for smarttelefon, Under Bed Light og USB-porter.

For mer informasjon om spesifikke aktuatorløsninger kan du besøke nettsiden for segmentet HOMELINEeller for det aktuelle bruksområdet.

For ytterligere informasjon om LINAK Group ber vi deg besøke www.linak.com/about.

LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

Se videoen. LINAK aktuatorsystemer til lenestoler play-icon

LINAK aktuatorsystem til lenestoler. Når komfort er bunnlinjen din.

Bak kulissene: LINAK® produserer dobbelaktuatorer i Slovakia play-icon

Bak kulissene: Produksjon av LINAK® dobbelaktuatorer i Slovakia

Filer

HOMELINE produktoversikt

Utforsk sortimentet av HOMELINE systemer og produkter for både justerbare senger og lenestoler.

Bed Control™ App – brukervennlig og kundespesifikk

Bruk Bed Control™ App for en ny og annerledes trådløs håndbetjening. Les brosjyren for å lære hvordan du kan tilpasse appen slik at den gjenspeiler ditt varemerke og det blir tydelig hvem som sørger for kundens komfort.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Hvorfor velge en justerbar seng?

Seks grunner til å anskaffe en elektrisk justerbar komfortseng - uansett alder. En elektrisk justerbar komfortseng er praktisk og fleksibel og gjør mange situasjoner i hverdagen mye mer komfortable.

My Recliner™ App brosjyre

Bruk LINAK My Recliner™ App som en annerledes håndbetjening. Les mer om hva appen omfatter og hvordan du tilpasser den til dine behov.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss