Dette er HOMELINE®

HOMELINE er et LINAK segment som fokuserer på komplette modulære aktuatorsystemer som er designet for å øke komforten og de ergonomiske egenskapene til komfortmøbler.

I over 30 år har LINAK levert markedsledende elektriske lineære aktuatorløsninger til mange forskjellige kundegrupper. Vår erfaring og kunnskap blir nå brukt til å øke komfortnivået for møbler i private hjem – primært komfortsenger.

Hos LINAK har vi fokus på å konvertere nye idéer til elegante løsninger som gir merverdi til sluttbrukeren. Resultatet er kraftige og pålitelige, men likevel lydsvake aktuatorsystemer som har et kompakt design som kan integreres sømløst i de fleste typer møbeldesign. Vi fokuserer på å forbedre produkter slik at kundene våre får et konkurransefortrinn. For eksempel er LINAK Bluetooth® betjening ikke en hvilken som helst trådløs betjening. Med den kan du tilby kundene en mer brukertilpasset justering. 

For å få fornyet inspirasjon er LINAK vertskap for initiativer som "Design Meets Movement", der noen av verdens mest kreative og innovative designere av justerbare møbler er involvert.

Denne måten å tenke på har gitt HOMELINE et solid omdømme som en seriøs tilvirker og leverandør av kvalitetssenger i alle viktige markeder.

Endelig tilbyr HOMELINE fullstendige systemløsninger – aktuatorer, kontrollbokser, betjeninger og et stort utvalg av valgfrie funksjner, som kontrollapp for smarttelefon , Under Bed Light og USB-porter. LINAK er faktisk en "one-stop-shop".

For mer informasjon om spesifikke aktuatorløsninger, kan du besøke nettsiden for segmentet HOMELINE eller for aktuelle bruksområder.

For ytterligere informasjon om LINAK Group, ber vi deg besøke www.linak.com/about.
LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

Kraftige CBH enkeltaktuatorsystemer for fritidssenger play-icon

Kraftige CBH enkeltaktuatorsystemer for fritidssenger

LINAK Produksjon i verdensklasse play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Bed Control App – brukervennlig og kundespesifikk

Bruk Bed Control App for en ny og annerledes trådløs håndbetjening. Les brosjyren for å lære hvordan du kan tilpasse appen slik at den gjenspeiler ditt varemerke og det blir tydelig hvem som sørger for kundens komfort.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.