Kontakt oss her
Komfortmøbler

Bruksområder innenfor komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger skaper komfortabel bevegelse av forskjellige typer møbler, som komfortsenger, lenestoler og sofaer.

Elektriske aktuatorer gjør gode møbler bedre

Det er en voksende trend mot komfortmøbler med flere justeringsfunksjoner – både i privathjem, på hotellrom og i loungeområder. Brukerne er opptatt av hvile og avslapning etter en lang arbeidsdag, men også gleden ved høyere komfort. Hos LINAK hjelper vi deg med å gjøre møbler justerbare, bedre og mer intuitive å bruke. Når du velger et system fra LINAK, får du:

  • Pålitelige og sterke systemer for høyere komfort
  • Utallige valgmuligheter fra en bred portefølje
  • En global partner med over 30 års erfaring

Med våre aktuatorsystemer kan du skape nøyaktig det designet kunden trenger.

Integrer kraftfull aktuasjon i ditt design
Aktuatorprodukter fra LINAK er designet for å brukes daglig og for å vare lenge. Våre løsninger må være sterke og driftssikre - fra utvikling til produksjon osv. Alle produkter er grundig testet – også som system – og oppfyller alle gjeldende standarder og krav i markedet. De er dessuten elegante og diskret og går ikke på bekostning av ditt møbeldesign.

Et bredt utvalg av produkter
Uansett om du trenger et kompakt design til en lenestol med sokkel eller flerfunksjonelle løsninger til komfortsenger, har LINAK nøyaktig det produktet du leter etter. Dette gir designere en verden av muligheter for å skape nøyaktig det markedet krever, og for å skille mellom modeller og varemerker. For sluttbrukere som er opptatt av miljøet, har du også muligheten til å tilby løsninger med ZERO™ standby strømforbruk.

Du kan stole på en partner med enorm erfaring
Hos LINAK har vi i over 30 år fokusert utelukkende på å utvikle elektriske aktuatorer. I løpet av disse årene har vi kontinuerlig utvidet porteføljen med komplette systemer, inklusive et stort av utvalg av betjeninger. Vi har en åpen tilnærming til nye partnerskap og er opptatt av lokal markedsinnsikt og lett tilgjengelig support over hele verden.

LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

LINAK Produksjon i verdensklasse play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.