Komfortmøbler

Bruksområder innenfor komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger skaper komfortabel bevegelse av forskjellige typer møbler, som komfortsenger, lenestoler og sofaer.

Bruksområder innenfor komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger skaper komfortabel bevegelse av forskjellige typer møbler, som komfortsenger, lenestoler og sofaer.

Elektriske aktuatorer gjør gode møbler bedre

De siste 10 årene har det vært en voksende trend mot mer justerbare komfortmøbler. Brukerne er opptatt av hvile og avslapning etter en lang arbeidsdag, men også gleden ved høyere komfort. LINAK arbeider for å skape enda bedre møbler, som er mer intuitive å bruke og har et sømløst design – alt for å skape ekstra verdi for sluttbrukeren. Når du velger en løsning fra LINAK, får du:

  • Pålitelige og sterke systemer for høyere komfort
  • Et utallige valgmuligheter fra en bred portefølje
  • En global partner med over 30 års erfaring

Med LINAK aktuatorsystemer kan du skape nøyaktig det designet kunden trenger. Uansett om du ønsker et enkelt, intuitivt system som gir optimal komfort, eller et system med ekstra funksjoner, som håndbetjening, massasje eller Under Bed Light, blir alt  tilføyd via avanserte systemer. 

Skap ditt design rundt kraftig aktuatorteknologi
LINAK produkter er designet for å brukes daglig og for å vare i en mannsalder. Det betyr at løsningene må være sterke og driftssikre - fra utvikling til produksjon osv. Alle LINAK produkter er grundig testet – også som system – og oppfyller alle gjeldende standarder og krav i markedet.

Ha en bred portefølje av produkter
Uansett om du trenger kompakt design eller flerfunksjonelle løsninger, har LINAK nøyaktig det produktet du leter etter. Dette gir designere en verden av muligheter for å skape nøyaktig det markedet krever, og for å skille mellom modeller og varemerker. For sluttbrukere som er opptatt av miljøet, har du også muligheten til å tilby løsninger med ZERO™ standby strømforbruk. 

Du kan stole på en global partner med enorm erfaring.
Hos LINAK har vi i 30 år fokusert utelukkende på å utvikle elektriske aktuatorer. LINAK er opptatt av en åpen tilnærming til nye partnere, lokal markedsinnsikt og enkel tilgang til support over hele verden.

LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

Kraftige CBH enkeltaktuatorsystemer for fritidssenger play-icon

Kraftige CBH enkeltaktuatorsystemer for fritidssenger

LINAK Produksjon i verdensklasse play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.