Kontakt oss her
Hvordan LINAK systemer forbedrer ergonomien og tilfører verdi til møblene.

Jevn og nesten lydløst drift og en bred produktportefølje der alt passer sammen. Dette er noen av beskrivelsene som kundene våre gjennom mange år har gitt produktene våre. Vi fortsetter å utvide porteføljen etter som nye funksjoner og produkter blir utviklet. Ett eksempel er LINAK® PIEZO™, vårt antikollisjonssystem for å unngå skade på materiell. Andre eksempler er Kick & Click™, som i vesentlig grad har redusert tiden som brukes på montering av for eksempel kontorbord, og programvaren Desk Control™ som har gitt enklere og mer intuitiv styring av kontorbord - også via Bluetooth® og apper på mobiltelefoner.

Konseptet justerbar kjøkkeninnredning  er også utviklet, med et generelt større fokus på ergonomi og et ønske om å gjøre kjøkken mer flerfunksjonelle.

Mange produsenter av funksjonelle og yrkesrelaterte møbler verden over bruker én eller flere løsninger fra LINAK for å skape bevegelse og forbedre ergonomien til sine produkter.

Nedenfor kan du finne eksempler på dette:

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Kundeerfaring

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss