Kontakt oss her
Kundeerfaring

Bruker du hjemmet annerledes?

De siste 12 månedene har vi alle tilpasset oss en tilværelse med hjemmekontor, men har hjemmemiljøet tilpasset seg slik at det har blitt mulig? De fleste av oss har opplevd et ekstra press når boligen også har måttet fungere som midlertidig skole og kontor. Fungerer plassen vår godt nok?

Sitte/stå-bordet og arbeidsbenken Sage fra Benchmark.

Når det gjelder spørsmålet om fremtidens arbeidsplass og reising til kontoret, er det en del vurderinger som må gjøres for å sikre at hjemmekontorene våre er utstyrt for å være en langtidsløsning.

De fleste bedrifter har allerede tenkt på ergonomi en stund, men hjemmearbeidsplassene har ofte en lite egnet utforming. Noen ganger benyttes det også midlertidige løsninger, for eksempel ved å bruke bøker til å heve et kontorbord eller en skjerm. Det er greit nok på kort sikt, men kan ikke fungere som et langsiktig alternativ av hensyn til folks helse og trivsel.

Møbelmakeren Tom Parfitt i Benchmark var på jakt etter en løsning som kunne egne seg hjemme, men fant ingen. Dermed utviklet han konseptet bak bordet Noa.

Noa er et ergonomisk sitte/stå-bord i naturmaterialer og ideelt for mindre rom. Noa er utformet rundt biofile designidealer. Kontorbordet har en sentral LINAK elektrisk løftesøyle (Desklift) som styres med et DPG betjeningspanel som gir jevn bevegelse.

Salgs- og markedsdirektør Fiona Coyne i Benchmark sier: "Vi tror ganske enkelt at LINAK leverer de beste sitte/stå mekanismene - den mest solide og jevne mekanikken som er å oppdrive."

Kontorbordet Noa fra Benchmark
 

Benchmark benytter dessuten elektriske løftesøyler på sitte/stå-bordet og arbeidsbenken Sage.

Benchmark ble etablert i 1984, og bærekraft har alltid ligget bedriftens hjerte nær. De ser det som sin oppgave å skape møbler som yter et positivt bidrag til menneskers helse og miljø.

Alle Benchmarks produkter er utviklet for velvære, de utnytter naturens styrkende kraft i designen og produserer møbler med helse og trivsel i tankene. Møblene er laget av naturmaterialer, i naturlige farger og teksturer. De har myke profiler og ergonomiske former inspirert av naturen for å skape mer menneskelige, innbydende og personlige rom.

Materialene og det solide håndverket gjør at møbler fra Benchmark vil vare i en evighet, og de er stolte av å tilby et "Retur"-program der møbler kan leveres tilbake til de når det ikke lenger er behov for dem. De vil da bli renovert, få et nytt bruksområde eller bli donert til veldedige organisasjoner.

Kontorbordet Noa fra Benchmark

Filer

MOVE – Hvorfor høydejusterbare sitte/stå-bord øker arbeidsytelsen

Få lavere sykefravær og skap et moderne kontormiljø med elektrisk høydejustering i kontorbordene. En verdifull investering for både arbeidsgivere og ansatte.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss