Kontakt oss her
Bord

Tekniske arbeidsstasjoner

LINAK aktuatorer gir pålitelig justering av tekniske arbeidsstasjoner, som tradingbord og arbeidsstasjoner i kontrollrom.

Tekniske arbeidsstasjoner

Aktuatorløsninger for tekniske arbeidsstasjoner

Moderne bedrifter investerer stadig mer tid og penger i sin tekniske stab. Arbeidsstasjoner er kostbart utstyr som krever omfattende opplæring og ofte betjenes døgnet rundt, og i tillegg trenger de spesialiserte og tilpassede justeringsløsninger. Ved å bruke elektriske aktuatorsystemer fra LINAK for å oppnå dette, vil du få mange konkurransefortrinn i markedet ditt.

  • Grundig testede og pålitelige aktuatorer
  • Fleksible systemer som er enkle å integrere
  • Global partner med global erfaring

Alle som er opptatt av ergonomi, produktivitet og tilfredse ansatte, bør vurdere de opplagte fordelene ved elektriske høydejusterbare bord/arbeidsstasjoner. Uansett om de arbeider som flygeleder, ved sentralbordet i en nødetat eller ved et tradingbord, må de ansatte være 100 prosent fokusert i flere timer. Da må ergonomien være perfekt, og med LINAK aktuatorer kan de justere og innstille bordet etter sine individuelle behov.

Du kan stole på grundig testede aktuatorer
Hvert eneste produkt fra LINAK gjennomgår en omfattende serie av tester før det forlater fabrikken. Dette er ikke bare for å oppfylle sertifiseringsstandardene, men for at du skal være trygg på at aktuatorene vil fungere feilfritt i mange år – uten behov for vedlikehold.

Design en spesialisert arbeidsstasjon
En bred produktportefølje og det faktum at alle deler er utviklet for å passe sammen, gjør det ekstremt enkelt å integrere LINAK aktuatorsystemer Aktuatorer kommer i nesten alle størrelser og søylene har varierende design, slik at du skal kunne tilby jevn, presis og lydsvak bevegelse til alle kunder som vil ha en arbeidsstasjon.

Velg en erfaren partner med globalt nærvær
Ingen markeder er like. Heller ingen kunder. I over 30 år har LINAK kontinuerlig utviklet elektriske aktuatorløsninger, og vår omfattende produktportefølje dekker nå et bredt spekter av forskjellige typer arbeidsstasjoner. LINAK er klar til å bli din pålitelige partner og til å tilby global ekspertise og kundeinnsikt.

Les mer
System til tekniske arbeidsstasjoner

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Løsninger for bord

LINAK aktuatorsystemer gir jevn og støysvak høydejustering av forskjellige typer bord – f.eks. kontorbord eller tekniske og industrielle arbeidsstasjoner.

Les mer

Systemer til tekniske arbeidsstasjoner

Tekniske arbeidsstasjoner omfatter trading-bord, arbeidsstasjoner i kontrollrom samt medisinske arbeidsstasjoner. Driftssikkerhet og høy løftekapasitet er nødvendig for de fleste tekniske arbeidsstasjoner, og LINAK tilbyr flere systemer som er basert på: Inline søyler, søyler med motorkapsling eller aktuatorer for innbygging.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss