Teknologi og trender

LINAK 5-year Warranty™

For å sikre at produsenter og sluttbrukere får produkter som fungerer feilfritt, gir vi 5 års garanti, som understreker vårt ønske om å være en pålitelig partner.

Aktuatorsystemer med 5 års garanti
Hos LINAK setter vi vår ære i god kvalitet. Vi nøyer oss ikke med mindre enn perfeksjon - og det bør ikke du heller. For å vise hvor trygge vi er på kvaliteten på våre produkter, gir vi 5 års garanti på alle DESKLINE® produkter* som blir brukt i kjøkken, kontorbord og arbeidsstasjoner – for å nevne noen få bruksområder.

Men du vil sannsynligvis aldri komme i en situasjon der du har bruk for denne garantien. Hvert eneste produkt fra LINAK gjennomgår hard testing, og vår DPPM-rate (defective parts per million) er ekstremt lav. Dette er et naturlig resultat av at vi kun bruker komponenter av høy kvalitet og har produksjonsanlegg i verdensklasse, med et dyktig og erfarent personale.

Med andre ord er vår 5 års garanti satt som en standard som vi forventer at våre løsninger og systemer med letthet overgår.

* Unntatt batterier, som har 12 måneders garanti
LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon play-icon

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon

Filer

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.