Kontakt oss her
Teknologi og trender

LINAK 5-year Warranty™

For å sikre at produsenter og sluttbrukere får produkter som fungerer feilfritt, gir vi 5 års garanti, som understreker vårt ønske om å være en pålitelig partner.

5 års garanti Teknologi og trender

Aktuatorløsninger med 5 års garanti
Hos LINAK setter vi vår ære i god kvalitet. Vi nøyer oss ikke med mindre enn perfeksjon - og det bør ikke du heller. For å vise hvor trygge vi er på kvaliteten på våre produkter, gir vi 5 års garanti på alle DESKLINE® produkter* som blir brukt i kjøkken,kontorbordogarbeidsstasjoner – for å nevne noen få bruksområder.

Dette betyr at i en periode på 60 måneder fra produksjonen av DESKLINE produkter, garanterer LINAK at produktene er i samsvar med de skrevne spesifikasjonene og ikke har material- eller fabrikasjonsfeil under bruk og service. Batteriene garanteres kun i 12 måneder.

Men du vil sannsynligvis aldri komme i en situasjon der du har bruk for denne garantien. Hvert eneste produkt fra LINAK gjennomgår hard testing, og vår DPPM-rate (defective parts per million) er ekstremt lav. Dette er et naturlig resultat av at vi kun bruker komponenter av høy kvalitet og har produksjonsanlegg i verdensklasse, med et dyktig og erfarent personale.

Med andre ord er vår 5 års garanti satt som en standard  som vi forventer at våre løsninger og systemer med letthet overgår.

* Bortsett fra batterier, som har 12 måneders garanti

Filer

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.