Kontakt oss her
Kjøkken

Løsninger for kjøkken

LINAK aktuatorsystemer brukes for høydejustering av benkeplater og bord, samt for justering av avtrekksvifte og hyller i moderne kjøkken.

Skap et moderne kjøkken ved bruk av aktuatorer

Moderne kjøkken er åpnere og en mer integrert del av stuen eller spisestuen i hjemmet. Denne trenden krever flerfunksjonelle løsninger. Justerbar innredning blir stadig mer populært, og dersom det gjøres riktig kan det faktisk sette deg i en særstilling som produsent. Bruk av LINAK aktuatorer til jobben gir flere gode fordeler.

  • Designvennlige systemer som er enkle å installere og styre
  • Lydsvake aktuatorer og energisparende kontrollbokser
  • Global partner med enorm erfaring

Høydejustering er en voksende trend og allerede vanlig på mange arbeidsplasser. Det blir også stadig vanligere med justerbar kjøkkeninnredning i hjemmet. I tillegg til at familiemedlemmer av forskjellig høyde kan trives på kjøkkenet, gir det også bedre ergonomi siden forskjellige oppgaver krever forskjellig arbeidshøyde. Justerbarhet bidrar også til å gjøre kjøkkenet mer romslig og flerfunksjonelt. Med LINAK aktuatorsystemer kan du justere kjøkkenøyen og flytte unna avtrekksviften eller skaphyllene.Anretningsbordet kan bli både justerbart og mobilt.

Behold designfriheten ved å bruke kompakte aktuatorer
Kompakt design og montering med LINAK Plug & Play™ gjør våre aktuatorsystemer enkle å integrere i kjøkkenet, uten at det går på bekostning av ditt design. Du beholder designfriheten og kan tilby en innovativ kjøkkeninnredning - der flerfunksjonelle løsninger gir optimal utnyttelse av de tilgjengelige kvadratmetrene.

Tilby robust, lydsvak og miljøvennlig bevegelse
LINAK støtter miljøvennlige boliger. De fleste av våre kjøkkenprodukter har PVC-free™ som standard og er stillegående og energisparende. Vår energisparende teknologi kalles LINAK® ZERO™. Denne teknologien gir et energiforbruk helt ned til 0,1 W ved standby. Dessuten er LINAK aktuatorer grundig testet for å sikre høy driftssikkerhet og lang holdbarhet, så du kan tilby en kjøkkenløsning som er miljøvennlig og har lang levetid. 

Få en erfaren partner med global tilstedeværelse
I over 30 år har LINAK utviklet aktuatorer og systemløsninger som forbedrer livet til både kunder og sluttbrukere. Med LINAK med på laget har du en erfaren partner med grundig markedsinnsikt, høy designkunnskap og solide ferdigheter innenfor maskinteknikk. Bare fortell oss hva du trenger.

LINAK Baselift - Ergonomi møter innovasjon play-icon

LINAK Baselift - ergonomi møter innovasjon

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Fokus på kjøkken

Ta kjøkkenet ditt til neste nivå. Det finnes ingen grenser for hvordan elektrisk bevegelse kan forbedre morgendagens kjøkken.

Baselift: ergonomi møter innovasjon

Baselift er en kompakt enhet som brukes for høydejustering av kjøkken, skap og disker.

Sett kjøkkenet i bevegelse

En sunn arbeidsstilling er viktig for alle daglige gjøremål, både hjemme og på jobben. Derfor utviklet LINAK Baselift for høydejustering av arbeidsflatene på kjøkkenet.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss