Kontakt oss her
Teknologi og trender

ZERO™ standby teknologi på arbeidsplassen

Med LINAK ZERO™ teknologi i justerbare kontorbord, arbeidsstasjoner og kjøkkeninnredninger holdes strømforbruket ved standby så lavt som < 0,1 W – noe som reduserer CO₂-utslippet til et absolutt minimum.

ZERO™ teknologi Teknologi og trender
Den økte oppmerksomheten på virkningene av klimaendringer har satt fokus på CO₂-utslipp som skyldes standby strømforbruk til all slags utstyr. 

Derfor har LINAK utviklet ZERO™ teknologi for de fleste kontrollbokser og har satt nye standarder for hva som betraktes som akseptabelt standby strømforbruk for utstyr som for eksempel kontorbord.

Gjør en forskjell og stå opp for miljøet
For at høydejusterbare bord eller arbeidsstasjoner skal kunne bevege seg idet det trykkes på en knapp, må de bruke litt energi også i standby-modus. Med ZERO™ teknologi er det mulig å redusere strømforbruket ved standby til bare 0,1 W. Alle kontrollbokser for kontorbord, arbeidsstasjoner, kjøkken, butikkdisker og mediastativer har ZERO™ som standard.

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.