Kontakt oss her
Kjøkken

Kjøkken - oppbevaring

LINAK aktuatorer hever og senker, åpner og lukker oppbevaringsrom i flerfunksjonelle kjøkkenøyer.

Kjøkken - oppbevaring

Lag smarte oppbevaringsløsninger for kjøkken ved bruk av aktuatorløsninger

I moderne hjem er ofte kjøkkenet integrert i stuen. Familien ønsker å være sammen på kjøkkenet under tilberedning av måltidene, og dette krever at kjøkkendesignerne tenker helt nytt. Funksjonalitet og plassutnyttelse er nøkkelord. LINAK aktuator- og søylesystemer hjelper deg å skape smarte oppbevaringsløsninger for dine kjøkkeninnredninger, og innebærer flere andre fordeler.

  • Integreres enkelt i ditt design
  • Pålitelige og elegante systemer som er skapt for unike løsninger
  • En global partner med omfattende markedsinnsikt

En smart livsstil handler om å få mest mulig ut av det du har. En del av denne trenden er å utnytte plassen på kjøkkenet optimalt. En av ideene er å skjule ting som ikke er i bruk, i rom som er nedfelt i kjøkkenøyen. Uansett hvilken idé du har, er LINAK elektriske aktuatorsystemer en naturlig del av en smart livsstil og kan hjelpe deg å utnytte ledig oppbevaringsplass i din kjøkkeninnredning.

Gi bevegelse til hyllene uten å forstyrre kjøkkenets design
Med vårt kompakte produktdesign kan du gjøre din innredning justerbar uten at det går ut over kjøkkenets design. Velg fra vår brede produktportefølje, og skap en løsning for alle idéer, ønsker eller behov du måtte ha.

Du kan stole på utprøvde og testede aktuatorer og søyler for unike løsninger
Hvert eneste produkt blir grundig testet før det forlater fabrikken. Det gjør at du kan tilby justerbare produkter med lang levetid og minimalt behov for vedlikehold. Pålitelig, jevn og lydsvak bevegelse samt intuitive betjeninger for en elegant løsning for ditt unike oppbevaringssystem.

Dra fordel av en global partner med enorm erfaring
I over 30 år har LINAK utviklet og produsert avanserte elektriske aktuatorsystemer. Vi har datterselskaper over hele verden, automatisert produksjon i Europa, Asia og USA og kan tilby omfattende markedsinnsikt - men vi er også lydhøre overfor dine idéer og behov.

Les mer
Oppbevaringssystem til kjøkken

Filer

Fokus på kjøkken

Ta kjøkkenet ditt til neste nivå. Det finnes ingen grenser for hvordan elektrisk bevegelse kan forbedre morgendagens kjøkken.

Sett kjøkkenet i bevegelse

En sunn arbeidsstilling er viktig for alle daglige gjøremål, både hjemme og på jobben. Derfor utviklet LINAK Baselift for høydejustering av arbeidsflatene på kjøkkenet.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Løsninger for kjøkken

LINAK aktuatorsystemer brukes for høydejustering av benkeplater og bord, samt for justering av avtrekksvifte og hyller i moderne kjøkken.

Les mer

Systemer til oppbevaring på kjøkkenet

Behovet for optimal utnyttelse av oppbevaringsplassen i moderne kjøkken, krever kreative løsninger. LINAK tilbyr flere innovative systemer for justerbare oppbevaringsløsninger. Disse systemene er basert på stillegående inline søyler, søyler med motorkapsling eller aktuatorer for innbygging.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss