Kontakt oss her
OneConnect™ logo

ET STEG FORAN – med OneConnect™

OneConnect™ er din ENE digitale løsning fra LINAK. Én app for både kundene og serviceteknikerne våre, én sky til datalagring og én portal der alt administreres. Velg en LINAK kontrollboks med innebygget Bluetooth, og du er klar til å bruke OneConnect.

Alltid et steg foran med OneConnect™

OneConnect er den nye plattformen for alle digitale tjenester knyttet til LINAK® aktuatorsystemer som brukes innenfor helsesektoren. Når serviceteknikere og sluttbrukere bruker appen OneConnect, får de en oversikt over viktig systemstatus og informasjon om produkter som har komponenter fra LINAK.

Gjør varemerkene dine synlige i OneConnect-appen, kommuniser direkte med sluttbrukerne og gi dem en bedre produktopplevelse. OneConnect-portalen er din ene innfallsport til administrasjon av brukere, funksjoner og tjenester i OneConnect.

OneConnect-portalen er din ene innfallsport til administrasjon av funksjoner og tjenester i OneConnect.

Ved bruk av OneConnect-appen kan teknikerne søke etter og identifisere produkter som trenger vedlikehold, rengjøring eller lading, og dermed kan de iverksette hensiktsmessige tiltak mer effektivt. Med OneConnect ligger du et steg foran og kan hjelpe kundene dine med å dekke stadig økende behov for omsorg, sikkerhet og effektivitet.

App med LINAK OneConnect™
 
 

Brukervennlig og gratis OneConnect™-app

OneConnect-appen kan lastes ned gratis fra App Store® og Google Play™ og vil automatisk oppdage produkter i nærheten som er utstyrt med et Bluetooth®-tilkoblet system fra LINAK. Appen viser gjeldende status og tilpasset innhold som er konfigurert i OneConnect-portalen, noe som gjør den til en svært brukervennlig løsning. Systemstatus omfatter mye viktig systeminformasjon, som lavt batterinivå, systemfeil og behov for service eller rengjøring. I tillegg kan informasjonen i status tilpasses i programvare fra LINAK, slik at den passer for ditt spesielle bruksområde.

QR-kode som linker til OneConnect i App StoreLast ned fra App Store®

QR-kode som linker til OneConnect i GooglePlayLast ned fra Google Play™

 
 

Trenger rengjøring

Servicehjelp

 

Trenger service

Tilpasset hjelpeinnhold

 
 

Sikker og enkel tilgang til systeminformasjon

Bruk OneConnect-portalen til å gi teknikere sikker tilgang til systeminformasjon i produktene dine. Feilsøk og identifiser hovedårsaken til informasjonen i systemstatus med detaljert og sikkert innsyn i driften og statusen til produktet.

 

Gjør OneConnect til din egen

OneConnect-portalen gjør det mulig å tilpasse appens innhold og dele viktig informasjon direkte med sluttbrukerne. Bruk portalen til å tilføye logoen din, produktbilder og produktspesifikk informasjon, som hurtigguider, brukerhåndbøker, instruksjonsvideoer, kontaktopplysninger med mer.

 

Skrivebord og app med LINAK OneConnect™

 

OneConnect-plattformen gir fordeler til både deg og kundene dine

  • En digital plattform som forbedrer kundenes opplevelse av produktene dine – som er klar til bruk og fleksibel når det gjelder dine behov
  • En gratis app med sanntid systemstatus – for mer effektive tiltak
  • Teknikerne får sikker tilgang til detaljert systeminformasjon – feilsøking og vedlikehold går raskt og enkelt, uten behov for ekstra programvare.
  • Tilpass appen med karakteristika for ditt varemerke og ditt eget innhold – for bedre gjenkjennelse av varemerket og enkel tilgang til produktspesifikk informasjon

OneConnect™ tillegger forretningen din verdi og forbedrer brukeropplevelsen

Kontakt en representant for LINAK for å få vite mer om hvordan du kan dra nytte av OneConnect.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.