Kontakt oss her
Dette er TECHLINE®

TECHLINE er et LINAK segment som fokuserer på pålitelig og presis bevegelse som er designet for å oppfylle alle behov og spesifikasjoner, selv under de mest ekstreme forhold. 
Siden 1980 har LINAK utviklet holdbare aktuatorløsninger som takler krevende og repeterende bevegelser i tøffe omgivelser. Det utvikler seg ofte til partnerskap med produsenter innenfor jordbruk, gårdsdrift, byggebransjen, energibransjen, industriautomasjon og mange andre områder.

Et tett samarbeid med kundene våre er viktig for å kunne skape individuelle løsninger som forbedrer produktene deres og sørge for at de ligger foran konkurrentene. Denne filosofien har gitt TECHLINE et meget godt globalt omdømme som en seriøs konsulent med omfattende ekspertise innenfor produkter og bruksområder.

Alle komponenter av TECHLINE løsninger blir grundig testet før lansering. LINAK R&D testsenter utfører en rekke harde tester, som omfatter: vibrasjon, støt, temperaturforandringer, støv, kjemikalier og vann.

Hos LINAK er det en prinsippsak og en del av vår integritet at vi leverer produkter som oppfyller alle lovmessige krav og har de nødvendige sertifiseringene.

Dersom du vil vite mer om vår testing, kan du besøke LINAK R&D testsenter. For informasjon om spesifikke TECHLINE aktuatorløsninger, ber vi deg besøke nettsidene for segmentet TECHLINE eller for aktuelle bruksområder.

For ytterligere informasjon om LINAK Group, ber vi deg besøke www.linak.com/about.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Filer

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Ergonomisk produksjonsutstyr

Forbedret ergonomi bidrar til å redusere muskelutmattelse og muskel/skjelettlidelser.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss