Kontakt oss her
Energi

Energiløsninger

LINAK aktuatorer gir høyere energieffektivitet ved åpning av luker og hetter på vindturbiner og automatiske pelletsovner, og når solcellepaneler beveger seg med solen.

Høyere energieffektivitet med aktuatorløsninger 

Siden COP21 i Paris har arbeidet for eliminering av utslipp av drivhusgasser blitt intensivert. Over hele verden er mennesker, organisasjoner og myndigheter engasjert i å øke produksjonen av grønn energi og i å minimere CO2-utslipp fra eksisterende energikilder. Med en LINAK elektrisk aktuator kan du forbedre ditt mekaniske utstyr og samtidig få fordelene ved:

  • Fleksible løsninger som bruker lite energi og er enkle å installere
  • Miljøvennlige og vedlikeholdsfrie aktuatorer
  • Gjennomtestede produkter med garanti og lang levetid

Innenfor energibransjen blir utstyr og materiell satt på harde tester når de plasseres ute på åpent hav, i brennende sol eller i støvete omgivelser nær pelletsovner. Med økende krav til renere og mer CO₂-nøytral energiproduksjon blir teknologien stadig mer avansert og stadig viktigere innenfor alle aspekter. LINAK aktuatorløsninger bidrar til å redusere energiforbruket ved åpning av luker og låsebremser på vindturbiner, ved bevegelse av solsporingspaneler og ved fjerning av aske fra pelletsovner.

Høyere energieffektivitet i ulike applikasjoner
Elektriske aktuatorer er ikke avhengige av pumper eller kompressorer, og de er derfor mer energieffektive. Ved standby er energiforbruket ekstremt lavt, og det kompakte designet gjør våre løsninger svært fleksible og egnet for nesten alle bruksområder. Derfor er LINAK løsninger også svært enkle å installere.

Gjør det enkelt å være miljøvennlig
Det er innforstått at lavt energiforbruk gir et mindre CO₂-avtrykk, og det samme gjør fravær av oljesøl, noe som ofte forekommer ved bruk av andre typer aktuatorer. LINAK løsninger, som er uten slanger, pumper og kompressorer, krever minimalt med vedlikehold, noe som gir vesentlig redusert risiko for nedetid.

Løsninger er slitesterke og har lang levetid
Alle LINAK aktuatorer blir grundig testet før lansering. Ved LINAK R&D testsenter utføres tester med tanke på støt, vibrasjon, fuktighet, vann, temperaturfluktuasjoner, til og med elektromagnetisk stråling. Det betyr høy driftssikkerhet og lang levetidsgaranti.

 

Filer

Fokus på oppvarming med pellets

De siste årene har bruken av treverk til varmeproduksjon økt betraktelig. Stadig flere hjem bruker trepellets til oppvarming, mens industrien hovedsakelig bruker treflis.

Fokus på solsporing

Produktkatalog som gir en oversikt over utvalget av solcelleprodukter fra LINAK - designet med tanke på alle mulige utfordringer.

Fokus på vindturbiner

En verden i bevegelse og muligheter for vindturbiner - for vindanlegg leverer LINAK aktuatorløsninger av høy kvalitet, som er utviklet over 15 år i tett samarbeid med vindenergibransjen.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss