Kontakt oss her
Energi

System til oppvarming med pellets

LINAK elektriske aktuatorer skaper driftssikker bevegelse for effektiv fjerning av aske og for å holde risten i pelletsovnen ren.

Oppvarming med pellets

Aktuatorløsninger for pelletsovner

Økt fokus på mer CO₂-nøytral oppvarming har gjort kundene mer oppmerksomme på trepellets. Prisene er nå på linje med gass og olje, noe som gjør pelletsovner til en enda mer gunstig løsning. For å få mest mulig energi ut av treflisene må imidlertid ovnen holdes ren og aske og kull må fjernes. Elektriske aktuatorløsninger kan gi merverdi til moderne ovner:

  • Miljøvennlig og energisparende bevegelse
  • Enkel installasjon og nesten vedlikeholdsfritt
  • Holdbare aktuatorer som er testet og sertifisert for å takle varme og støv

Driftssikkerhet og holdbarhet er nøkkelord når det gjelder oppvarming med pellets. Pellets må føres regelmessig inn i forbrenningskammeret, rester må flyttes fra ovnsbunnen til askeskuffen og rørene må renses. Elektriske aktuatorer flytter på skruer, luker og ventiler og holder på den måten pelletsovnen din i drift og gir optimalt energiutbytte.

Automatisert rengjøring av pelletsovn
Intelligente aktuatorløsninger holder innsiden av pelletsovnen din ren. Det bidrar til å optimalisere energiutbyttet og forlenger ovnens levetid. Integrerte elektriske aktuatorer som er en del av det totale kontrollsystemet, gir automatisert oppvarming og er energisparende i forhold til andre løsninger.

Enkel installasjon og vedlikehold er overflødig
LINAK aktuatorer er enkle å installere. Det er ingen pumper eller kompressorer med påkoblede slanger - bare selve aktuatoren. Det betyr at det ikke er behov for vedlikehold - selv ikke ved strømbrudd. Intelligente løsninger som omfatter alarmer og nødinnstillinger som gjør pelletsovnen sikker i bruk.

Opplev holdbare og grundig testede løsninger
Det er ikke til å unngå at et system til pelletsovner blir utsatt for varme og støv. Derfor er LINAK elektriske aktuatorer grundig testet og sertifisert for å takle tøffe forhold. Dessuten tåler hele aktuatorløsningen vann og kan tørkes av eller vaskes.

Les mer
Lineær aktuator LA14
Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Filer

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Fokus på oppvarming med pellets

De siste årene har bruken av treverk til varmeproduksjon økt betraktelig. Stadig flere hjem bruker trepellets til oppvarming, mens industrien hovedsakelig bruker treflis.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Energiløsninger

LINAK aktuatorer gir høyere energieffektivitet ved åpning av luker og hetter på vindturbiner og automatiske pelletsovner, og når solcellepaneler beveger seg med solen.

Les mer

Videoer om oppvarming med pellets

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt for oppvarming med pellets. Se videoene våre og bli inspirert.

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss