Kontakt oss her
Om LINAK Innovasjon

Innovasjon


Ikon for verdien Innovasjon

Innovasjon er i vårt fundament. Vi tar føringen og har mot i oss til å gjennomføre. Vi forbedrer livet ditt ved å konvertere ideer til nyttige løsninger for morgendagen.

 

 

Innovasjon er realisering av gode ideer
LINAK ble grunnlagt på en innovativ idé – den elektriske aktuatoren – og i løpet av de siste tiårene har den blitt fulgt av utallige nye innovative produkter og komplette systemer.

Hele organisasjonen er bygget på et ønske om å konvertere nye ideer til innovative produkter. LINAK dyrker en kultur som lar alle presentere nye ideer, følge trender og identifisere behov i markedet. 

Våre erfarne og dyktige ingeniører over hele verden utgjør  det beste fundamentet for å skape fornuftige løsninger og verdiøkende produkter for kundene våre.  

Det er nødvendig for å virkelig forbedre livet til kunder og sluttbrukere over hele verden.

Alle ansatte hos LINAK vet dette, og alle har det samme ansvaret. 

 
 
'Jeg tror vi snart kan feire 25-årsjubileum med LINAK. Det er fordi de leverer produkter av høy kvalitet, tenker innovativt og følger markedstrendene.'
Lars Philip Knudsen, CEO, Able Nordic A/S
 
John H. Frost, EVP, LINAK A/S

'Gode ideer til vellykkede produkter kommer sjelden fra bare én person eller avdeling. De største suksessene har ofte opphav i solid ny teknologi som blir brukt til utvikling av verdiskapende løsninger til kundene våre, eller i en oppdagelse av oversette markedsbehov kombinert med tekniske innovasjoner. Ekte innovasjon er et resultat av gruppearbeid – og her bidrar alle.'

John H. Frost, EVP, LINAK A/S
 
Peter Gravesen, Senior PM, R&D, LINAK A/S

'Når vi arbeider med implementering av ny teknologi, ønsker vi at prosessen skal være så åpen som mulig. Vi inviterer ofte ansatte fra andre steder i organisasjonen – personer med spesiell kompetanse, den som kom opp med den opprinnelige ideen, og noen ganger eksterne eksperter. Da er vi sikre på å bygge på eksisterende erfaring og ikke gå glipp av viktige detaljer. På den måten lærer alle noe nytt, og kundene våre kan være trygge på å ligge i tet i markedet når de samarbeider med LINAK.'

Peter Gravesen, Senior PM, R&D, LINAK A/S
 
 
Om LINAK - Innovasjon er i vårt DNA

Innovasjon er i vårt DNA
Hele organisasjonen vår er bygget på innovasjon. Fra produktutvikling til enestående leveringsprosesser og logistikk; vi gjennomgår og forbedrer prosessene våre kontinuerlig – ofte sammen med kundene våre. Vi oppmuntrer hver eneste av våre ansatte til å være innovativ.
Les mer...

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss