Kontakt oss her
Om Linak og ansvarlighet

Ansvarlighet


Ikon for verdien Ansvarlighet

Vi er ansvarlige for det vi gjør - overfor kunder, ansatte og miljøet. Å skape tillit er en naturlig del av den vi er. Vi forbedrer livet ditt ved å gjøre det vi sier.

 

 

Ansvarlighet skaper tillit
Å opptre ansvarlig er selve hjørnesteinen i vår forretningskultur. Tilliten kundene har til oss, betyr alt for oss, og vi er stolte over å være anerkjent som en pålitelig samarbeidspartner over hele verden. Vi står for det vi gjør!

Vi er opptatt av hvordan vi utvikler, produserer, selger og distribuerer produktene våre. Det samme gjelder hvordan vi tilbyr service, kunnskap og support til kundene våre.

Annethvert år spør vi alle våre ansatte hva de mener om måten vi gjør forretninger på. Alle svar er anonyme. Vi bruker innspill fra de ansatte i arbeidet for kontinuerlig forbedring av driften og for å beholde en god relasjon til kunder og ansatte.

Korrekt opptreden omfatter omsorg for miljøet, naturen og menneskene der vi arbeider og lever. Besøk nettsiden om bedriftens samfunnsansvar (CSR) for mer informasjon.

 
LINAK A/S

Ferden mot en bærekraftig fremtid
For å bli en bærekraftig organisasjon må vi konstant revurdere hvordan vi gjør ting. Viktige fokusområder for oss er å finne måter å redusere avtrykket på lokal natur og globalt klima på, å redusere CO2-utslipp og avfall og å øke gjenvinningen.
Les mer...

 
Om Linak -Det lille ekstra

Vi yter det lille ekstra for å hjelpe andre
Alle ansatte hos LINAK over hele verden forstår og anerkjenner det faktum at vår suksess er helt og holdent avhengig av våre kunders suksess. Du vil oppleve dette uansett i hvilken sammenheng du møter oss.
Les mer...

 
Om LINAK Familieeid bedrift

LINAK har vært familieeid siden 1907
LINAK er basert på et verksted som ble etablert av Christian Jensen for mer enn 100 år siden og er fremdeles en familieeid bedrift. LINAK har utviklet seg fra et lite lokalt verksted til et internasjonalt selskap, men er fremdeles tuftet på sterke verdier.
Les mer...

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss