Kontakt oss her
Energi

Løsninger for vindkraft

Intelligente aktuatorer fra LINAK bidrar til å åpne tilgangsporter, luker og smøresystemer på vindturbiner og øker sikkerheten rundt bremser, låser og ventilasjon.

Vindkraft

Aktuatorløsninger gir høyere sikkerhet rundt vindturbiner

Etter som behovet for vindkraft øker og vindfarmer blir til gigantiske vindkraftanlegg, øker også fokuset på sikkerheten til servicemedarbeiderne og på holdbare materialer. Dette gjelder spesielt turbiner som brukes offshore, der materialene må tåle salt, vann og enorme belastninger - samtidig som de ansatte har krav på et sikkert arbeidsmiljø. Med tilpassede intelligente aktuatorløsninger får du:

  • Sterke og holdbare aktuatorer som er sertifisert for å fungere under tøffe forhold
  • Miljøvennlige løsninger som veier lite og som krever lite plass og vedlikehold
  • Intelligens - kan integreres fullstendig med andre kontrollsystemer

Sikkerheten er førsteprioritet for produsenter av vindturbiner. Men med store vindkraftanlegg kommer store investeringer. Avkastning på investert kapital og minimal nedetid er av stor betydning for kunder og finansielle institusjoner. Når det gjelder moderne vindturbiner, innebærer intelligente aktuatorer alt dette. De hjelper til med å åpne tilgangsporter, luker og smøresystemer, samt sikrer låser, bremser og ventilasjonssystemer.

Bruk aktuatorløsninger som er egnet for tøffe forhold
LINAK aktuatorer for vindturbiner er grundig testet og tåler også svært tøffe forhold. Salt, vann, høye eller lave temperaturer samt høy belastning blir tatt i betraktning ved valg av materialer og design.

En løsning som er enkel å installere og vedlikeholde
Elektriske aktuatorløsninger har ingen slanger, pumper eller kompressorer og har derfor ingen oljelekkasje. Installeringen er derfor enkel og renslig. Når LINAK aktuatorer er installert, tar de opp mindre plass enn andre løsninger og krever nesten ikke vedlikehold gjennom hele levetiden.

Overvåk ytelsen og bistå servicemedarbeiderne
LINAK aktuatorløsninger er tilpasset og designet for å kommunisere med andre kontrollsystemer. Dette innebærer feedback og alarmer til relevant personale som arbeider med service på turbinene. Trådløs styring bidrar også til høyere sikkerhet.

Les mer
Lineær aktuator LA36
Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Filer

Fokus på vindturbiner

En verden i bevegelse og muligheter for vindturbiner - for vindanlegg leverer LINAK aktuatorløsninger av høy kvalitet, som er utviklet over 15 år i tett samarbeid med vindenergibransjen.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Energiløsninger

LINAK aktuatorer gir høyere energieffektivitet ved åpning av luker og hetter på vindturbiner og automatiske pelletsovner, og når solcellepaneler beveger seg med solen.

Les mer

Videoer om vindkraft

Lær mer om elektriske aktuatorer som blir brukt for vindkraft. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss