Kontakt oss her
Utendørs mekanisk utstyr

Utendørs mekanisk utstyr

LINAK aktuatorer muliggjør presis justering av all slags utstyr, fra knivelementer på gressklippere til utstyr som trekkes med nyttekjøretøy.

Aktuatorløsninger for utendørs mekanisk utstyr

Verden blir elektrisk. I stadig flere kjøretøy blir forbrenningsmotoren erstattet med, eller i noen tilfeller supplert med, en elektrisk motor. Dette gjelder også utendørs mekanisk utstyr. Det er behov for mer intelligent og fleksibelt utstyr og mer presis justering av mekanisk verktøy, og elektriske aktuatorer har flere fordeler som er verdt å merke seg:

  • Vedlikeholdsfrie og bruksklare løsninger som er enkle å installere
  • Holdbare aktuatorer som er designet for intelligente kontrollsystemer 
  • Bedre ergonomi og mer omtanke for miljøet

Fleksibilitet er helt nødvendig for å skape presis bevegelse av utendørs mekanisk utstyr. Det blir stadig flere bruksområder, og nye elektriske motorer gjør integrering av BUS kommunikasjonsstyring enda mer avansert. LINAK aktuatorer passer perfekt til dette og gjør det mulig å justere klippebladene på gressklipperen presist eller automatisere gjødslingen i henhold til jordforholdene.

Fleksible og bruksklare løsninger som er enkle å installere
Det er ingen slanger, pumper eller kompressorer i elektriske aktuatorløsninger. Man trenger bare en strømledning og en datakabel for tilkobling til styringssystemet. Dette gjør LINAK løsninger enkle å installere, og når svake punkter er eliminert, blir vedlikehold overflødig.

Integrer robuste aktuatorer i ditt kontrollsystem
Med moderne aktuatorer får du feedback via BUS kommunikasjon til et sentralt styringssystem. Derved kan operatøren overvåke og justere funksjoner i utendørs mekanisk utstyr og optimalisere ytelsen under drift. Dette høres ut som et fintfølende og sårbart system, men alle løsninger fra LINAK er grundig testet og takler tøffe forhold og alle typer belastninger.

Bedre ergonomi og høyere energieffektivitet
Anleggsgartnere sitter ofte mange timer på gressklipperen og andre nyttekjøretøy. Det øker behovet for ergonomiske løsninger for justering av sete og ratt. LINAK aktuatorer bruker lite energi, og i motsetning til hydrauliske alternativer, er det ingen risiko for oljesøl. Dette gjør elektriske aktuatorer til den mest miljøvennlige løsningen for utendørs mekanisk utstyr:

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Filer

Fokus på utendørs motorredskaper

Denne brosjyren er beregnet for produsenter av motordrevne produkter for vedlikehold av hage og plen, leverandører av komponenter og tilbehør, samt relaterte servicetjenester.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss