Kontakt oss her
Utendørs mekanisk utstyr

Gressklippere

LINAK aktuatorer gir presis automatisert justering av knivdeksler, spoler og ledeplater samt bedre ergonomi for operatørene.

Gressklipper

Holdbare aktuatorløsninger for gressklippere

Greenkeepere og parkarbeidere sitter ofte i timesvis bak rattet på gressklipperen. Økt fokus på hvordan man skaper et mer ergonomisk arbeidsmiljø for operatørene, må balanseres med det konstante kravet om effektiv bruk av tid og energi. Elektriske aktuatorer er en viktig del av løsningen og gir både OEM og kunder flere fordeler:

  • Bruksklare og holdbare løsninger uten vedlikeholdsbehov
  • Intelligente aktuatorer som er enkle å integrere med kjøretøyets kontrollsystemer
  • Pålitelige, fleksible og energisparende løsninger

Nøyaktighet og presisjon er nøkkelord når greenkeepere og parkarbeidere vedlikeholder plenen på golfbaner, i parker og andre store hageområder. Forskjellige gresstyper må stelles forskjellig, og knivene må derfor kunne justeres. Intelligente aktuatorløsninger optimaliserer knivenes posisjon og skaper et mer ergonomisk arbeidsmiljø fordi føreren kan justere sete og ratt.

Opplev holdbare, utprøvde og testede løsninger
LINAK lager bruksklare løsninger som er enkle å integrere i ditt utstyr. Våre aktuatorer har ingen slanger, pumper eller kompressorer. De er derfor mye enklere å installere enn andre aktuatorløsninger, og behovet for vedlikehold er eliminert. LINAK aktuatorer er testet for å tåle vann, støv og jord. De fungerer uavbrutt under de tøffeste forhold.

Føreren kan overvåke knivenes posisjon
Aktuatorløsninger fra LINAK er enkle å integrere med eksisterende kontrollsystemer og passer perfekt i all slags utstyr. Innebygget posisjonsfeedback og parallelldrift gjør at føreren kan overvåke alt fra setet på gressklipperen og gjøre en perfekt jobb. Dessuten er den lave likestrømspenningen tryggere i bruk og mer miljøvennlig.

Økt effektivitet med miljøvennlige aktuatorer
Elektriske aktuatorer avgir ikke CO₂ og lekker ikke olje. De bruker energi bare mens de er i bevegelse og er energisparende. Dette innebærer minimal slitasje og lenger levetid, noe som gjør aktuatorer til et miljøvennlig alternativ til hydraulikk. Det er færre komponenter i en elektrisk løsning, og det gjør dem mer kostnadseffektive og enda mer fleksible med tanke på ulike krav og behov, fra en tung heis med en kraft på 15 000 Newton, til en kompakt og lett løsning.


Les mer
Lineær aktuator LA36
Uknuselig play-icon

Uknuselig

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Filer

Fokus på utendørs motorredskaper

Denne brosjyren er beregnet for produsenter av motordrevne produkter for vedlikehold av hage og plen, leverandører av komponenter og tilbehør, samt relaterte servicetjenester.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Utendørs mekanisk utstyr

LINAK aktuatorer muliggjør presis justering av all slags utstyr, fra knivelementer på gressklippere til utstyr som trekkes med nyttekjøretøy.

Les mer

Videoer om gressklippere

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i gressklippere. Se videoene våre og bli inspirert.

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss