Kontakt oss her
Kjøretøy

Løsninger for kjøretøy

LINAK aktuatorer gjør at eierne trygt kan åpne baklemmen, senke ramper og trinn samt justere speilene på kjøretøyet sitt.

Aktuatorløsninger for kjøretøy

Det er en voksende global trend mot mer automasjon av sikkerhetsfunksjoner og ytelsesøkende funksjoner på kjøretøy. For eksempel forventes det at behovet for kjøretøy for funksjonshemmede vil øke i takt med den stigende andelen eldre i befolkningen. LINAK aktuatorer gjør OEM konkurransedyktige i disse tøffe markedene ved å gi dem flere attraktive fortrinn:

  • Kraftige, driftssikre og gjennomtestede aktuatorer
  • Enkel installering av kompakte og vedlikeholdsfrie løsninger
  • Intelligente og bærekraftige systemer til en lavere pris 

Over hele verden vil fleksibilitet, bærekraft og pris være noen av konkurransefaktorene for OEM som produserer kjøretøy. Elektriske aktuatorer må være så fleksible at de passer i alle kjøretøy - også de mest avanserte kjøretøy for funksjonshemmede. Samtidig er det nødvendig å ha et minimalt CO2-fotavtrykk og å holde prisene lave. Med LINAK aktuatorer kan eierne bruke fjernstyring for å åpne baklemmen eller senke rullestolrampen på bilen sin.

Testing viser at de fungerer under ekstremt tøffe forhold
Kjøretøy blir utsatt for all slags vær, og det blir også aktuatorene som får dem til å bevege seg. Det er derfor LINAK produkter gjennomgår en rekke grundige holdbarhetstester, slik at vi vet de vil fungere i bitende kulde, stekende sol og pøsende regn.

Vedlikeholdsfrie løsninger som er enkle å installere
Av opplagte årsaker trenger elektriske aktuatorløsninger ingen slanger, pumper eller kompressorer. Alt du trenger er en strømledning og en datakabel som kobles til kontrollboksen. Dette gjør dem mye enklere å installere og eliminerer alle svake punkter som vanligvis nødvendiggjør hyppig vedlikehold av spesialister.

Intelligente og bærekraftige løsninger som er enkle å integrere
LINAK elektriske aktuatorer er intelligente og gir feedback til nesten alle kontrollsystemer. Dette gjør at føreren av kjøretøyet enkelt kan overvåke og kontrollere dem med fjernstyring. Aktuatorene har lav spenning, og ved standby er strømforbruket nesten null. Det gjør at de er mye mer bærekraftige enn andre systemer og mye tryggere å arbeide med.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Filer

Fokus på kjøretøy og mobilitet

LINAK tilbyr et bredt spekter av lavspenningsaktuatorer for alle typer bevegelse i biler som er tilpasset personer med funksjonshemming. I denne brosjyren kan du lære mer om hvorfor LINAK er den perfekte samarbeidspartner for dette bruksområdet.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss