Kontakt oss her
Kjøretøy

Kjøretøy for personer med funksjonshemming

Kjøretøy for personer med funksjonshemming

Aktuatorløsninger til kjøretøy for personer med funksjonshemming

Stadig flere eldre personer trenger spesialtilpasset kjøretøy. Dette har ført til økt fokus på utvikling av bilutstyr for personer med funksjonshemming. Heiser, dører, bakluker og ramper må være holdbare, fleksible, ekstremt enkle å bruke og fremfor alt sikre. Det er her LINAK aktuatorer tilbyr OEM flere betydelige fordeler.

  • Energisparende aktuatorer er enkle å integrere og sikre å bruke
  • Vedlikeholdsfrie løsninger som er enkle å installere
  • Holdbare produkter som er testet for å tåle tøffe forhold

Mange ting blir vanskeligere dersom du er funksjonshemmet. I en bil må mange funksjoner fjernbetjenes fra førersetet, og bare det å komme inn og ut av bilen kan være en besværlig prosess. LINAK lager aktuatorløsninger som gjør at du kan tilby automatisert åpning av dører, justering av sete, ratt og skillevegg samt trådløs betjening av bakluker, rullestolramper og tilpassede løftesystemer.

Høyere sikkerhet med pålitelige aktuatorer
LINAK aktuatorer er intelligente og kan enkelt integreres med de fleste kontrollsystemer. På grunn av kontinuerlig feedback kan føreren overvåke og justere bevegelser som er utenfor synsvidde. Det kompakte designet og 12 eller 24 V likestrøm gjør det ekstra enkelt å integrere elektriske aktuatorer.

Installer en vedlikeholdsfri løsning
I motsetning til hydrauliske og pneumatiske systemer har elektriske aktuatorer ingen slanger, pumper eller kompressorer. Dette betyr at det ikke er risiko for oljelekkasje eller behov for regelmessig vedlikehold. LINAK trenger bare en strømledning og en datakabel for kobling av aktuatorene til en kontrollboks, og dette gjør hele systemet mye enklere å installere.

Du kan stole på utprøvde og testede produkter
Hos LINAK blir alle produkter grundig testet med tanke på lang holdbarhet og levetid. En høy grad av IP (Ingress Protection) betyr større motstandsdyktighet mot de tøffe forholdene som aktuatorer ofte må takle.
Les mer
Lineær aktuator LA25
Uknuselig play-icon

Uknuselig

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Filer

Fokus på kjøretøy og mobilitet

LINAK tilbyr et bredt spekter av lavspenningsaktuatorer for alle typer bevegelse i biler som er tilpasset personer med funksjonshemming. I denne brosjyren kan du lære mer om hvorfor LINAK er den perfekte samarbeidspartner for dette bruksområdet.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Løsninger for kjøretøy

LINAK aktuatorer gjør at eierne trygt kan åpne baklemmen, senke ramper og trinn samt justere speilene på kjøretøyet sitt.

Les mer

Videoer om kjøretøy for personer med funksjonshemming

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i kjøretøy for førere og passasjerer med funksjonshemming. Se videoene våre og bli inspirert.

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss