Kontakt oss her
Ventiler

Løsninger for ventiler

LINAK aktuatorer gir avansert flytkontroll gjennom ventiler i f.eks. behandlingsanlegg for spillvann, tremasse og papir eller avfall.

Flytkontroll med aktuatorløsninger for ventiler

De siste tiårene har det på mange produksjons- og behandlingsanlegg vært viktig å opprettholde en bærekraftig produksjonsflyt. Uavhengig av om kjerneforretningen er behandling av spillvann, papirmasse eller mat, bestreber lederne seg på en effektiv overgang til mer CO2-nøytral drift. LINAK elektriske aktuatorer i ventilsystemer gir nøyaktig flytkontroll og flere andre verdifulle fordeler.

  • Grundig testede og vedlikeholdsfrie aktuatorer
  • Løsninger som bruker lite energi og er enkle å installere
  • Posisjonsfeedback fra aktuatoren gir enkel kontroll

For å oppnå økt effektivitet ved overgang til mer bærekraftig drift, kreves nye og innovative løsninger. I anlegg der ventilene utsettes for stor belastning, er driftssikkerhet og en høyere grad av automasjon essensielt. Uansett om det gjelder en vippekanal i et spillvannsanlegg eller en spjeldventil i et kloakksystem, kan en LINAK aktuatorløsning bidra til enkel automasjon.

Du kan stole på kraftige, utprøvde og testede aktuatorer
Alle produkter fra LINAK gjennomgår hard testing før de blir frigjort for salg. Aktuatorer må takle skumping, støt og nådeløs vibrasjon. De må også være motstandsdyktige mot vann, varme, frost, og i noen tilfeller støv. Alle produkter må oppfylle gjeldende standarder for å garantere kundene feilfri ytelse og lang levetid under alle forhold og i alle miljøer.

Spar energi med løsninger som er enkle å installere
I motsetning til for eksempel på pneumatiske aktuatorsystemer, har elektriske aktuatorer ingen slanger, pumper eller kompressorer. Dette gjør elektriske løsninger mye enklere å installere og mindre avhengige av vedlikehold. Aktuatorer fra LINAK har kompakt design, uten de vanlige svake punktene, noe som gjør dem svært enkle å installere. Dessuten er energiforbruket ved standby nesten null, og dette er derfor de mest miljøvennlige løsningene.

Integrer intelligens i ditt system
Det forventes at moderne ventilløsninger skal kunne integreres fullstendig i generelle anleggssystemer. Med moderne elektriske aktuatorer kan du overvåke og styre ventilposisjonen fra styrepulten, eller på en dataskjerm. LINAK IC™ teknologi (Integrated Controller) bidrar til presis posisjonsfeedback samt jevn bevegelse, slik at du får perfekt flytkontroll i alle situasjoner.

Enkel montering av automasjonsløsninger for ventiler - gjør det selv! play-icon

Enkel montering av automasjonsløsninger for ventiler - gjør det selv!

Elektrisk ventilbevegelse for effektiv spillvannsbehandling play-icon

Elektrisk ventilbevegelse for effektiv spillvannsbehandling

Elektriske aktuatorer i utstyr for spillvannsbehandling  - Anaerob gjæringstank play-icon

Elektriske aktuatorer i utstyr for spillvannsbehandling - Anaerob gjæringstank

Elektriske aktuatorer i utstyr for spillvannsbehandling  - Gjenvinning av fosfor play-icon

Elektriske aktuatorer i utstyr for spillvannsbehandling - Gjenvinning av fosfor

Elektriske aktuatorer i utstyr for spillvannsbehandling  - Salsnes filters™ play-icon

Elektriske aktuatorer i utstyr for spillvannsbehandling - Salsnes filters™

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på spillvannshåndtering

Innenfor spillvannshåndtering er enkel styring og overvåking nøkkelelementer for å sikre optimal driftssikkerhet ved anlegget. Les mer om LINAK aktuatorløsninger for spillvannshåndtering i denne brosjyren.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss