Kontakt oss her
Byggebransjen

Løsninger for byggebransjen

Med LINAK elektriske aktuatorer får du trygge panserløftere og ergonomisk justering av trinn, seter og ratt i byggmaskiner.

Elektriske aktuatorer i anleggsmaskiner

Holdbarhet og pålitelighet er viktige faktorer når det gjelder kraftige anleggsmaskiner. Materialer og maskineri må tåle ekstremt tøffe forhold, og operatørens sikkerhet skal alltid være ivaretatt. Når du bruker utprøvde og testede elektriske aktuatorer, vil du alltid kunne tilby:

  • Sikre og grundig testede løsninger
  • Bedre ergonomi med intelligente aktuatorer
  • Vedlikeholdsfrie løsninger som er rimelige og enkle å installere

Uansett om du skal løfte motorpanseret på en kraftig hjullaster eller skal montere store redskaper, har sikkerheten førsteprioritet. Det er sikkerheten, i tillegg til god ergonomi, som er det viktigste for byggearbeidere. LINAK har over 30 års erfaring med fremstilling av aktuatorløsninger som oppfyller kravene til moderne maskineri. Dette gir kundene våre konkurransefortrinn.

Høyere sikkerhet med utprøvde og testede aktuatorer
I årenes løp har LINAK utviklet mange holdbarhetstester. Vi tester ved bruk av alt fra ekstreme temperaturforandringer, støt, vibrasjon til elektrisk stråling, og alle aktuatorprodukter må bestå disse testene før de blir lansert. Dette gjør vi for å øke driftssikkerheten og sikkerheten til byggearbeidere.

Opplev feedback og intelligent bevegelse
LINAK aktuatorer er intelligente. Det betyr at de gir låseinformasjon, posisjonsdata og annen BUS kommunikasjon til det eksisterende kontrollsystemet, slik at operatøren kan overvåke og justere utstyr eller panser fra betjeningspanelet. Alle løsninger kan enkelt integreres med de fleste kontrollsystemer.

Installer vedlikeholdsfrie og kostnadseffektive løsninger
Elektriske aktuatorer trenger ingen slanger, pumper eller kompressorer. Det betyr at alle potensielt svake punkter er eliminert, og derfor er også behovet for vedlikehold og risikoen for oljesøl eliminert. LINAK aktuatorer trenger bare en strømledning og en datakabel som kobles til motorens kontrollenhet. Denne kompakte løsningen er svært enkel å installere, og det lave energiforbruket bidrar til å forlenge en allerede lang levetid.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Filer

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Fokus på byggkonstruksjon

Når det gjelder ytelse under vanskelige og tøffe forhold, så takler LINAK aktuatorer slike omgivelser, også når de brukes i tunge anleggsmaskiner.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss