Kontakt oss her
Anleggsmaskiner

Løsninger for hjullaster

LINAK aktuatorer gir avansert styring av panserløftere, stigtrinn og gangbrett, samt posisjonsfeedback for sete og ratt.

Hjullaster

Pålitelige aktuatorløsninger for hjullastere

Det er ikke mange kjøretøy som må fungere under så tøffe forhold som anleggsmaskiner. Spesielt hjullastere, som konstant utsettes for vann, jord og støv under lasting, løfting og flytting av materialer på anleggsplassen. Holdbare elektriske aktuatorer bidrar til bedre ergonomi og høyere kostnadseffektivitet, og ved bruk av LINAK løsninger vil du få følgende konkurransefortrinn:

  • Løsninger som er testet og basert på mange års erfaring
  • Kostnadseffektive og vedlikeholdsfrie aktuatorer som er enkle å installere
  • Intelligent feedback for høyere sikkerhet og bedre ergonomi

Sikkerhet og komfort er viktig innenfor anleggsbransjen. Tøffe forhold og lange arbeidsdager bak rattet på en hjullaster, krever holdbart utstyr som du kan stole på og som gir føreren den nødvendige komfort. LINAK aktuatorløsninger hjelper til med å åpne pansre, senke stigbrett og justere ratt og seter. Også mer krevende oppgaver, som senking av beskyttelsesplater på bunnrammen, kan utføres ved bruk av elektriske aktuatorer.

Bruk testede løsninger som er videreutviklet over mange år
Vann, gjørme, støv og jord er en del av hverdagen for en hjullaster. Alle LINAK produkter blir grundig testet før lansering for å sikre at de tåler slike forhold. Våre systemer oppfyller selvfølgelig gjeldende standarder for elektromagnetisk kompatibilitet og andre standarder, og LINAK har hatt fokus på holdbarhet og pålitelighet i flere tiår.

Kostnadseffektive løsninger som er enkle å installere
Elektriske aktuatorløsninger er enkle å installere siden de ikke har slanger, pumper og kompressorer. Den kompakte løsningen trenger ikke vedlikehold og er ikke avhengig av kjøretøyets hovedmotor for å fungere. Dette, kombinert med et ekstremt lavt standby energiforbruk, gjør LINAK elektriske aktuatorløsninger til det mest kostnadseffektive valget.

Høyere sikkerhet og bedre komfort med intelligent feedback
Dersom du kan eliminere risikofaktorer som angår helse og sikkerhet, reduseres ikke bare sykefraværet, du sparer også penger og får mer tilfredse ansatte. Med intelligente aktuatorer kan føreren overvåke og optimalisere posisjonen til for eksempel sete og ratt, for å få perfekt ergonomi, eller kan følge med på posisjonen til panserløfteren for å vite når det er trygt å arbeide i motorrommet. Tilsammen gjør dette moderne hjullastere både sikrere og mye mer komfortable å kjøre.

Les mer
Lineær aktuator LA36
Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Filer

Fokus på byggkonstruksjon

Når det gjelder ytelse under vanskelige og tøffe forhold, så takler LINAK aktuatorer slike omgivelser, også når de brukes i tunge anleggsmaskiner.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Løsninger for byggebransjen

Med LINAK elektriske aktuatorer får du trygge panserløftere og ergonomisk justering av trinn, seter og ratt i byggmaskiner.

Les mer

Videoer om hjullastere

Lær mer om elektriske aktuatorer som blir brukt i hjullastere. Se videoene våre og bli inspirert.

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss