Kontakt oss her
Industriautomasjon

Industriell automasjonsløsning

LINAK aktuatorer gir intelligent bevegelse, presis justering og nøyaktig mating med moderne industriautomasjon.

Aktuatorløsninger til industriautomasjon

Høyere effektivitet er nøkkelord innenfor moderne industriproduksjon Organisasjoner presser på for å finne nye metoder for å optimalisere produksjonen og redusere energiforbruket. Samtidig krever lovgivningen og fagforeningene bedre ergonomi for ansatte for å redusere fravær på grunn av sykdom eller skade. Med intelligente elektriske aktuatorløsninger kan du oppnå begge deler ved å:

  • Bytte til vedlikeholdsfrie elektriske aktuatorer med lavt energiforbruk
  • Velge intelligente aktuatorer, som er testet og tåler tøffe forhold.
  • Oppnå bedre ergonomi ved bruk av kundetilpassede løsninger som er enkle å installere

Enten du produserer loddeovner, pakke-, sveise- eller tekstilmaskiner, stangmatere, eller transportbåndsystemer, kan elektriske aktuatorer forbedre produktet ditt. LINAK ® aktuatorløsninger kan for eksempel bidra til høydejustering, nøyaktig mating av materialer eller rask omstilling av maskiner – alt dette forbedrer ergonomien for de ansatte samtidig som kostnadene holdes nede.

Spar energi og dyrt vedlikehold
I motsetning til i andre aktuatorsystemer brukes det ikke slanger, pumper eller kompressorer i løsninger fra LINAK. Det betyr ikke bare at risikoen for oljelekkasje er eliminert; det eliminerer også vedlikehold, minimerer nedetid og gir aktuatoren betydelig lengre levetid. I tillegg er energiforbruket til LINAK aktuatorer ved standby nesten null, noe som gjør dem til den mest kostnadseffektive løsningen.

Bruk holdbare og intelligente aktuatorer
LINAK aktuatorer gjennomgår grundig testing før de blir frigjort for salg. De er designet for å fungere i svært tøffe omgivelser og for å tåle vask, uten at den fine innvendige elektronikken blir skadet. Dette er viktig, både for å unngå tidkrevende service og for de ansattes sikkerhet.

Gjør installasjon enkelt og tilbyr bedre ergonomi
Elektriske aktuatorer er enkle å installere siden de bare trenger en strømledning og en datakabel for tilkobling til industrimaskinen. LINAK løsninger kan kundetilpasses for de aller fleste industrimaskiner og kan enkelt integreres med de aller fleste eksisterende kontrollsystemer. Dette betyr vesentlig forbedret ergonomi.

Aktuatorløsninger fra LINAK - Perfekt bevegelse for industrielle automasjonssystemer play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekt bevegelse for industrielle automasjonssystemer

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på industriautomasjon

I denne brosjyren presenterer vi forskjellige alternativer for plassering av aktuatorsystemer som kan øke produktiviteten ved industriautomasjon.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss