Kontakt oss her
Industriell automasjon

Systemer til loddeovner

Aktuatorsystemer fra LINAK kan åpne deksler og dører på loddeovnen din når varmluft skal ventileres ut, og kan derved styrke sikkerheten til de ansatte.

Loddeovner

Aktuatorer gjør loddeovner sikrere

Over hele verden er kunder stadig mer opptatt av sikkerhet. Det forventes at de ansatte skal være sikret mot skade, uten at det går utover produktkvaliteten. Og samtidig skal kostnadene holdes lave og effektiviteten høy. Med elektriske lineære aktuatorer oppnår du alt dette.

  • Intelligente aktuatorer kan overvåke og styre bevegelige deler
  • Miljøvennlig løsning uten risiko for oljelekkasje
  • Kostnadseffektiv og enkel installasjon og uten behov for vedlikehold

Temperaturen inne i en moderne loddeovn kan nå 200°C etter bare noen minutters drift. Det utgjør en risiko for overoppretting av materialer på innsiden av ovnen og en betydelig helserisiko for de ansatte som betjener den. Elektriske lineære aktuatorer blir brukt for sikker åpning og lukking av ovnsdeksler og ventilasjonsdører, samtidig som operatøren får nødvendig informasjon.

Høyere sikkerhet med intelligente aktuatorer
Med aktuatorer som gir feedback, beholder du det kontrollen – også ved eventuelt strømbrudd, siden bremser og selvlåsende funksjoner holder dekslet i riktig posisjon. Det er først og fremst et spørsmål om operatørens sikkerhet. Men intelligente aktuatorløsninger gir også høyere kvalitet og effektivitet ved at de bidrar til å justere ventilasjonen slik at temperaturen i ovnen blir regulert. 

Enkel og renslig installasjon
LINAK aktuatorløsninger er enkle å installere og integrere med andre kontrollsystemer. Dessuten har elektriske aktuatorer ingen slanger, ventiler, pumper eller kompressorer. Det betyr at du har et rent og miljøvennlig system uten oljesøl.

Maksimal kostnadseffektivitet og minimalt vedlikehold
Elektriske aktuatorer trenger ikke vedlikehold – selv ikke når de brukes under tøffe forhold De bruker mindre energi og øker den totale effektiviteten. Parallelle aktuatorer eliminerer dessuten risikoen for at dekslet skal vri seg eller sette seg fast, og du unngår derved nedetid.
Les mer
Lineær aktuator LA31
Aktuatorløsninger fra LINAK - Perfekt bevegelse for industrielle automasjonssystemer play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekt bevegelse for industrielle automasjonssystemer

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på industriautomasjon

I denne brosjyren presenterer vi forskjellige alternativer for plassering av aktuatorsystemer som kan øke produktiviteten ved industriautomasjon.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Industriell automasjonsløsning

LINAK aktuatorer gir intelligent bevegelse, presis justering og nøyaktig mating med moderne industriautomasjon.

Les mer

Videoer om loddeovner

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i loddeovner. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss