Kontakt oss her
Industriell automasjon

Løsninger for tekstilmaskiner

LINAK aktuatorer muliggjør overvåking og presis justering av maskindelene samt nøyaktig stabling av stoff i tekstilmaskiner.

Tekstilmaskiner

Presise aktuatorløsninger for tekstilmaskiner

I den siste tiden har det kombinerte fokuset på kostnadseffektivitet og miljømessig bærekraft vært hovedutfordringen for tekstilindustrien. OEM ønsker å minimere nedetid og svinn, og samtidig levere bærekraftige løsninger. Med elektriske aktuatorer som gir bevegelse til moderne tekstilmaskiner, vil produktene dine få flere fortrinn:

  • Kostnadseffektiv og miljøvennlig bevegelse 
  • Intelligente løsninger som er enkle å installere
  • Utprøvd og testet aktuatorteknologi

På grunn av pålagte forskrifter for reduksjon av energiforbruket ved tekstilproduksjon, leter bedrifter etter måter å optimalisere driften på uten å redusere effektiviteten. Dette baner veien for nye teknologiske løsninger som elektriske aktuatorer. LINAK løsninger bidrar med intelligent bevegelse av maskindeler og presis stabling av stoff.

Spar energi og penger med energivennlige aktuatorer
Elektriske aktuatorer trenger ingen pumper eller kompressorer. Det betyr at standby energiforbruk er betydelig redusert - for noen elektriske aktuatorer er det nesten null. Energieffektiviteten er generelt sett høyere, nedetiden er vesentlig redusert, og siden aktuatorene ikke har slanger, er vedlikehold nærmest overflødig.

Feedback fra aktuatorene gir et mer fininnstilt maskineri
LINAK løsninger kan enkelt integreres med kontrollsystemer som omfatter BUS-kommunikasjon. Dette betyr at høyden og posisjonen til maskindelene kan overvåkes eller justeres nøyaktig ved bruk av trådløs betjening eller systemprogramvare. Det kompakte designet gjør dessuten løsningen enkel å installere.

Bruk utprøvde og testede løsninger med lang levetid
Hos LINAK blir alle aktuatorer grundig testet før de blir lansert. Testingen omfatter støt, skumping, kontinuerlig vibrasjon og temperaturforandringer samt vasking med vann og rengjøringsmidler. Mange års erfaring har medført at LINAK løsninger har en garantert lang levetid, uavhengig av ytre forhold.
Les mer
Lineær aktuator LA12
LINAK® elektriske aktuatorer -- Kostnadseffektiv og nøyaktig bevegelse for tekstilmaskiner play-icon

LINAK elektriske aktuatorer - kostnadseffektiv og nøyaktig bevegelse av tekstilmaskiner

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på industriautomasjon

I denne brosjyren presenterer vi forskjellige alternativer for plassering av aktuatorsystemer som kan øke produktiviteten ved industriautomasjon.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Industriell automasjonsløsning

LINAK aktuatorer gir intelligent bevegelse, presis justering og nøyaktig mating med moderne industriautomasjon.

Les mer

Videoer om tekstilmaskiner

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i tekstilmaskiner. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss